بادمجان یک ماده غذایی پر خاصیت بوده که می توانید با استفاده از آن غذاهای بسیار متنوعی تهیه کنید. در این بخش نیز با طرز تهیه دیپ بادمجان آشنا خواهید شد. برای آماده کردن این غذای خاص باید بادمجان ها را کبابی و مزه دار کنید. شما این کار را با استفاده از گاز و در خانه نیز می توانید انجام دهید.
پیش از هر چیز باید بدانید، این غذا یک غذای کبابی است، و شما در صورتی که به بادمجان کبابی علاقه دارید، می توانید آن را تهیه کنید. طعم دودی این غذا بسیار بی نظیر بوده و می تواند یک طعم متنوع و دلچسب باشد. برای آماده کردن این غذا باید ابتدا بادمجان ها را کباب کنید. برای کباب کردن می توانید از فر و حتی شعله های گاز نیز استفاده نمایید.
مواد لازم
- بادمجان: 4 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
- گوجه فرنگی: 4 عدد
- سیر: 3حبه
- پیاز: 1 عدد
- آب لیموترش: 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک، ادویه دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه دیپ بادمجان خوش طعم
ابتدا بادمجان ها را بشورید، روی گاز قرار دهید، و آن را مدام برگردانید. زمانی که ترک خورد، بادمجان ها آماده هستند.
بعد از کباب شدن بادمجان ها نوبت به کباب کردن فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی می رسد. شما می توانید تمام مواد را در سینی فرد بگذارید، و به مدت 40 دقیقه در درجه 180 درجه سانتی گراد قرار دهید، تا کباب شوند. برای جدا کردن این مواد از پوست می توانید، آن ها را درون ظرفی درب دارد قرار دهید، تا بخار شوند، و بعد به راحتی آن ها را از پوست جدا کنید. قسمت های سیاه مواد را نیز جدا نمایید.
در این مرحله باید به غذا طعم و مزه بدهید. برای این کار پیازها را باید نگینی کنید، و درون تابه بریزید. بعد از اینکه پیازها سبک شدند، مقداری از سیرهای پوره شده را به آن اضافه خواهیم کرد. بعد از اینکه عطر سیرها بلند شد، مقداری رب اضافه کرده و تفت می دهیم، تا بوی خامی آن از بین برود. در ادامه نیز بادمجان های کبابی را خرد کرده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را با موادمان میکس می کنیم.
برای میکس کردن مواد می توانید از غذاساز یا کوشتکوب استفاده کنید. اگر علاقه مند به طعم های لذیذتر در این غذا هستید، می توانید مقداری ادویه و آبلیمو نیز به موادتان اضافه کنید. در این صورت طعم ترش تری به غذا می دهید. بعد از اینکه مواد ترکیب یکدستی داشتند، می توانید آن را با مواد دلخواه سرو کنید. در طرز تهیه دیپ بادمجان بیشتر از نان های تست برای سرو شدن استفاده می شود.
با کلیک بر روی لینک های ارائه شده می توانید با دستور تهیه بادمجان پارمسان و موساکا بادمجان آشنا شوید که در صورت تمایل می توانید به آن مراجعه کنید. این غذاها نیز از دیگر غذاهای متنوعی است، که می توانید با استفاده از بادمجان در منزل تهیه کنید. شما برای سرخ کردن بادمجان ها می توانید از روغن زیتون نیز استفاده کنید. این خوراک برای مهمانی نیز می تواند یک فینگر فود باشد.