خوردن موز چه تاثیری روی سلامت قلب زنان می گذارد؟

خوردن موز در بانوان می تواند میزان سدیم خون شما را کاهش داده و موجب تعدیل فشار خون شود و در نهایت به سلامت قلب کمک کند

خوردن موز چه تاثیری روی سلامت قلب زنان می گذارد؟
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف بیشتر غذاهای غنی از پتاسیم مانند موز، آووکادو و ماهی سالمون در بین زنان مسن می‌تواند از آن‌ها در برابر حملات قلبی و سکته محافظت کند. پتاسیم یک ماده معدنی ضروری است که فشار خون را به ویژه در افرادی که نمک زیادی مصرف می‌کنند، کاهش می‌دهد و رژیم غذایی غنی از پتاسیم می‌تواند با بیماری‌های قلبی-عروقی مبارزه کند. پروفسور «لیفرت وگت»، نویسنده اصلی این تحقیق از دانشگاه آمستردام در بیانیه‌ای می‌گوید: «مشخص شده‌ است که مصرف زیاد نمک با افزایش فشار خون و افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی مرتبط است. توصیه‌های بهداشتی بر محدود کردن مصرف نمک متمرکز است اما زمانی که رژیم غذایی ما شامل غذاهای فراوری‌ شده باشد، رسیدن به این امر دشوار می‌شود. پتاسیم به بدن کمک می‌کند تا سدیم بیشتری را از طریق ادرار دفع کند. در تحقیق ما، رژیم غذایی غنی از پتاسیم در سلامتی زنان خود را نشان داده است.»

 بیشتربخوانید:

با خواص و فواید میوه موز بیشتر آشنا شوید

متعادل کردن فشار خون با مصرف پتاسیم

یافته‌های این تحقیق مبتنی بر مطالعه‌ای است که روی حدود 25هزار زن و مرد بین 40 تا 70ساله در بریتانیا انجام شده ‌است و محققان برای دو دهه این تحقیق را پیگیری  کرده‌اند. طبق نتایج این تحقیق، با افزایش مصرف روزانه پتاسیم، فشار خون در زنانی که نمک زیادی مصرف می‌کردند، کاهش یافت. هر یک گرم افزایش روزانه پتاسیم در بین زنان با کاهش 2.4میلی‌متر جیوه در فشار خون سیستولیک همراه بود. فشار خون سیستولیک همان عدد اول یا عدد بالا در اندازه‌گیری فشار خون است. این عدد نشان‌دهنده حداکثر فشاری است که خون به دیواره شریان‌ها (سرخرگ‌ها) هنگام ضربان قلب وارد می‌کند. پتاسیم علاوه‌بر موز در میوه‌ها، سبزیجات، انواع مغزها،  شیر، ماهی، گوشت گاو، مرغ، بوقلمون و نان هم وجود دارد. در این تحقیق ارتباطی بین پتاسیم و فشار خون در بین مردان پیدا نشد.

بیشتربخوانید:

فواید غیره منتظره برگ موز

رژیم غذایی سالم به چیزی بیش از مصرف پتاسیم نیازمند است

پروفسور لیفرت توضیح می‌دهد: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم برای قلب فراتر از محدود کردن نمک به افزایش میزان پتاسیم است. شرکت‌های مواد غذایی می‌توانند با تغییر نمک استاندارد مبتنی ‌بر سدیم و جایگزینی با نمک پتاسیم در غذاهای فراوری ‌شده یاری رسان سلامت شهروندان باشند.علاوه‌ بر این همه ما باید غذاهای تازه و فراوری ‌نشده را در اولویت قرار دهیم زیرا هم سرشار از پتاسیم هستند و هم نمک کمی دارند.». سازمان جهانی بهداشت به بزرگ سالان توصیه می‌کند که حداقل 3.5گرم پتاسیم در روز و کمتر از 5 گرم نمک مصرف کنند. این نهاد مصرف میزان زیادی از سبزیجات، میوه، انواع مغزها، لوبیا، محصولات لبنی و ماهی را توصیه می‌کند. یک موز 113گرمی حدود 375میلی‌گرم پتاسیم ، 141گرم ماهی سالمون پخته‌ شده 780میلی‌گرم پتاسیم ، یک سیب‌زمینی 136گرمی 500میلی‌گرم پتاسیم و نیم پیمانه شیر 375میلی‌گرم از این ماده مغذی را داراست.

 بیشتربخوانید:

شیرطلایی معجونی برای سلامتی

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان