طرز تهیه پیتزا بدون خمیر (پیتزا پپرونی)

در این مقاله طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر که یکی از پیتزاهای خانگی خوشمزه است را قرار داده ایم. این پیتزا طعمی عالی داشته و بدون خمیر تهیه می شود به همین دلیل پختی ساده و آسان دارد.

طرز تهیه پیتزا بدون خمیر (پیتزا پپرونی)

پیتزا یک غذای فست فودی بسیار محبوب و خوشمزه است که دارای دستور پختی بسیار ساده می باشد. شما در آرگا می توانید، پختی مرحله ای و گام به گام از این غذا را مطالعه کنید. در این بخش نیز طرز تهیه پیتزا بدون خمیر با فوت و فن های آشپزی آن را مطالعه خواهید کرد.

تهیه انواع پیتزاها در خانه کار بسیار ساده ای است. شما با داشتن یک دستور پخت ساده از انواع پیتزا می توانید، تنوع غذایی بالایی ایجاد کنید. در این مطلب علاوه بر تهیه پیتزا بدون خمیر، روش تهیه پیتزا با نان و پیتزا کاسه ای قرار داده شده است که می توانید با آموزش آن ها آشنا شوید.

تهیه پیتزا بدون خمیر

  •  تصفیه آب خانگی
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • سیب زمینی: 2 عدد
  • فلفل دلمه ای: 1/2
  • پپرونی: 200 گرم
  • قارچ: 4 عدد
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • سس کچاپ: به میزان کافی
  • آویشن: به میزان کافی
  • پنیر پیتزا: 150 گرم
  • کنجدک به میزان لازم

مواد پیتزا بدون خمیر

طرز تهیه پیتزا بدون خمیر خوشمزه

ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی شسته و پوست کنید. سیب زمینی ها را خلالی کرده و به اندازه های یکسان خرد کنید. سیب زمینی ها را روی حرارت با مقداری روغن سرخ نمایید.

بعد از طلایی شدن سیب زمینی ها را از تابه خارج کرده سیب زمینی ها را در سینی فر قرار داده و با استفاده از یک گوشتکوب کمی له کنید. مقداری از سس کچاپ را روی سیب زمینی ها بریزید.

سس کچاپ را به خوبی روی سطح سیب زمینی ها صاف کنید. حالا مقداری کنجد روی آن بپاشید. مقداری پنیر پیتزا را روی سیب زمینی بریزید.

قارچ های شسته شده را برش دهید و به صورت ورقه ای اسلایس کنید. فلفل دلمه ای را شسته و بعد از خارج کردن دانه های آن به شکل نگینی خرد نمایید.

در این مرحله از تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر قارچ های ورقه ای و فلفل دلمه ای را روی پنیر پیتزا بزنید. ورقه های پپرونی را نیز در آخر روی مواد قرار دهید.

برای پخت این پیتزای خانگی باید، از قبل فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و بعد از گرم شدن پیتزا را در فر برای پخت بگذارید. در صورت دلخواه نیز می توانید در لایه آخر گوجه فرنگی قرار دهید.

افزودن مقداری پودر آویشن روی این پیتزا نیز طعمی عالی به آن می بخشد. در مرحله پخت و طرز تهیه پیتزا پپرونی باید 30 دقیقه درون فر زمان دهید.

بعد از گریل شدن این پیتزا می توانید، آن را از فر خارج کرده و برای سرد شدن به آن زمان دهید. برای مزه دار کردن این غذا می توانید از سس های خوشمزه و دستی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا بدون خمیر

امیدواریم از تهیه این فست فود فوق العاده لذت برده باشید، ضمن اینکه شما علاقمندان به آشپزی برای پخت انواع پیتزا می توانید کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان