اگر اهل ساندویچ با طعم و مزه های متفاوت هستید، به شما ساندویچ ذرت پنیری را پیشنهاد می کنیم. این ساندویچ با وجود ذرت طعمی فوق العاده دارد. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه آن آشنا شوید.
برای آماده کردن انواع ساندویچ های خانگی کافی است یک دستور پخت ساده از آن داشته باشید. شما با تلفیقی از مزه ها می توانید یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید. شما علاوه بر آموزش ساندویچ ذرت پنیری، می توانید تهیه ساندویچ یونانی و ساندویچ کلاب را نیز امتحان کنید و از سرو آن ها لذت ببرید.
مواد لازم
- نان تست: 8 عدد
- ذرت شیرین: 1/2 تا 3/4 پیمانه
- پنیر خامه ای: 1/4 پیمانه و دو قاشق غذاخوری
- فلفل: 1/4 قاشق چای خوری
- پودر خردل: 1/4 قاشق چتی خوری
- فلفل چیلی: به میزان لازم
- کره: 2 قاشق چای خوری
- گشنیز و جعفری خشک: به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ ذرت پنیری فوق العاده
این ساندویچ برای صبحانه و وعده های غذایی بسیار مناسب است. طعم این ساندویچ فوق العاده خوشمزه بوده و شما در این بخش یک دستور پخت ساده از آن را مطالعه می کنید. اولین مرحله از تهیه این ساندویچ فوق العاده آماده کردن مواد می باشد. پنیر خامه ای را از یخچال بیرون آورده تا به دمای محیط برسد.
برای اینکه پنیر نرم شود، باید آن را درون ظرفی آب داغ قرار دهید تا نرم شود. حالا پنیر را درون کاسه ای بریزید و مقداری پودر یا سس خردل به آن اضافه کنید. حالا مقداری سبزیجات خشک شده و معطر به ظرف اضافه کرده بعد از ترکیب کردن مواد با یکدیگر مقداری سبزیجات تازه نیز اضافه کنید. زمانی که خمیری نرم به دست آوردید، باید به سراغ آماده کردن سایر مواد بروید.
مرحله بعدی از تهیه این ساندویچ افزودن ذرت های شیرین پخته شده است. ذرت پخته شده را می توانید از فروشگاه ها خریداری کنید. دوباره مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. حالا مواد تهیه شده و می توانید روی نان های تست بمالید. در صورتی که تمایل دارید، از مقداری فلفل یز برای روی ساندویچ استفاده کنید.
حالا نان تست دیگر را روی مواد قرار دهید. روی نان را مقداری کره بمالید تا مزه ای بهتر داشته باشد. این ساندویچ را می توانید در ماهیتابه یا ساندویچ ساز سرخ کنید. بعد از طلایی شدن روی نان ها می توانید آن را برش بزنید و در ظرف دلخواه سرو کنید.
در صورت دلخواه می توانید در طرز تهیه ساندویچ ذرت پنیری از مقداری پنیر پیتزا نیز استفاده نمایید. این ساندویچ را با انواع سس های خانگی می توانید، نوش جان کنید. استفاده از مقداری هویج یا پیاز حلقه ای شده در این غذا نیز طعم بهتری به آن می دهد.