ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه گمج کباب غذای خوش طعم و بو گیلانی ها

برای چشیدن طعم و مزه یک خورشت متنوع گیلانی باید در این بخش طرز تهیه گمج کباب را بخوانید. این خورشت با سبزی های مخصوص گیلانی تهیه می شود و طعمی نسبت ترش و عطری پر از سبزیجات معطر دارد.

طرز تهیه گمج کباب غذای خوش طعم و بو گیلانی ها

گمج کباب یکی از انواع خورشت های گیلانی خوشمزه ای است که شما می توانید به سادگی تهیه کنید. این خورشت بسیار متنوع بوده و عطر و بویی عالی نیز دارد. در این بخش می توانید با طرز تهیه گمج کباب آشنا شوید.

مواد اولیه گمج کباب

اگر می خواهید خورشت متفاوت ایرانی تهیه کنید، در این بخش علاوه بر دستور تهیه یک خورشت جدید گیلانی با نام گمج کباب، لینک آموزش خورشت بامیه و خورشت به آلو را نیز قرار داده ایم که شما می توانید از این مطالب آشپزی بهره مند شوید.

مواد لازم

  • گوشت خورشتی: 600 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • مغز گردو: 300 گرم
  • سبزی گمج کباب: 400 گرم
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • روغن و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه گمج کباب

طرز تهیه گمج کباب گیلانی

برای آماده کردن این خورشت خانگی متنوع باید پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن در تابه ریخته و پیازها را کمی تفت دهید تا سبک شود. حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. بعد از اینکه عطر ادویه ها بلند شد، گوشت های خورشتی خرد شده را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید.

بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، مقداری رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید. رب را به همراه مواد کمی تفت داده تا بوی خامی آن از بین برود. حالا سبزی های گیلانی ساطوری شده را به مواد اضافه کرده و یک تفت دهید.

در این مرحله از طرز تهیه گمج کباب باید سبزی را به قدری تفتت دهید تا سبزی تغییر رنگ دهد. در ادامه نیز گردوهای آسیاب شده را به مواد گوشت اضافه کرده و مقداری تفت دهید. رب انار و آب انار را به مواد اضافه کنید. بعد از اینکه مواد یکدست شد، به مدت یک ربع روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از آن باید 2 لیوان آب اضافه کنید و خورشت را روی حرارت ملایم بگذارید تا به آرامی پخته شود.

مراحل تهیه گمج کباب

بعد از نرم شدن مرغ و جا افتاده شدن خورشت می توانید زیر حرارت را خاموش کنید. در 15 دقیقه آخر طبخ نیز بهتر است، مزه خورشت را کمی بچشید و در صورتی که نمک یا رب آن کم بود، اضافه کنید. حالا خورشت آماده سرو می باشد. این خورشت را در دیس سرو کنید و در کنار پلو زعفرانی نوش جان نمایید.

این خورشت متنوع و خوشمزه است. شما می توانید این خورشت را برای پذیرایی در مهمانی های خود نیز سرو نمایید. این خورشت ویژه گیلانی بسیار خوش طعم بوده و در آن از سبزی های مخصوص محلی استفاده می شود. این سبزی ها را باید از خطه شمال کشور تهیه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان