طرز تهیه خورش آلو شوشتری خوشمزه با روش اصلی

طرز تهیه خورش آلو شوشتری در این بخش قرار داده شده است که می توانید در این بخش دستور تهیه آن را مطالعه کنید. برای این خورشت باید گوشت گوسفندی، آلو وتمبر هندی تهیه می شود.

طرز تهیه خورش آلو شوشتری خوشمزه با روش اصلی

یکی از انواع خورشت های خانگی با طعم و دستور بسیار عالی خورش شوشتری است. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه خورش آلو شوشتری آشنا شوید. این خورش ترکیبی از گوشت و آلو و … است که با نحوه ساخت آن آشنا می شوید.

شما می توانید در آرگا با نحوه تهیه انواعی از خورشت های خانگی آشنا شوید. در لینک نیز طرز تهیه خورش آلو هویج و خورش آلو گشنیز قرار داده شده است که شما عزیزان و علاقه مندان به آشپزی می توانید، دستور تهیه آن را مطالعه کنید.

مراحل تهیه خورش آلو شوشتری

مواد اولیه:

  • گوشت گوسفندی: 300 گرم
  • شیره تمبر هندی: 1/2 لیوان
  • پیاز متوسط: 2 عدد
  • شکر: 1/2 لیوان
  • خلال بادام: 1/3لیوان
  • زعفران دم کرده: 1/4 لیوان
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • گلاب: 1 لیوان
  • دارچین: 1 قاشق مرباخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • آلو خورشتی: 5 تا 10 عدد
  • آب: 4 لیوان

دستور پخت خورش آلو شوشتری

طرز تهیه خورش آلو شوشتری:

شما برای داشتن این خورش با یک ترکیب عالی و ساده باید ابتدا پیازها را به صورت نگینی برش دهید. درون قابلمه ای به همراه مقداری روغن پیازها را تفت داده تا کمی طلایی شود. بعد از سبک شدن پیازها گوشت های گوسفندی را مکعبی برش داده و به پیازها اضافه نمایید. از قبل باید گوشت ها را برش زده و بشورید و بعد از کشیده شدن آن را به پیازها اضافه کنید.

گوشت ها را به همراه پیاز تفت داده و بعد از اینکه تغییر رنگ داد، مقداری زردچوبه و دارچین هم به آن اضافه نمایید. مقداری تمبر هندی را درون لیوان آب گرم بریزید و هم زده تا کمی رقیق شود. حالا ترکیب تمبر هندی را از صافی رد کرده و شیره آن را کنار بگذارید.

طرز تهیه خورش آلو شوشتری

مقداری ادویه به گوشت ها زده و کمی تفت دهید و در مرحله بعدی از طرز تهیه خورش آلو شوشتری باید تمبر هندی باز شده را به آن اضافه نمایید. تمبر هندی را کمی تفت داده و کمی آب به آن اضافه کرده و زمان دهید روی حرارت ملایم بجوشد. درب قابلمه راقرار داده زمان دهید تا به مدت یک ساعت خورش با حرارت ملایم بجوشد. بعد از پخت گوشت ها باید آلوهای خیس شده را به آن اضافه نمایید.

در این مرحله می توانید، خلال های بادام و گلاب را هم اضافه کنید. درب قابلمه را مجدد قرار داده و زمان دهید تا پخته شود. بعد از اینکه خورش به خوبی روغن داد، مقداری شکر و کمی زعفران هم اضافه کنید. بعد از اضافه کردن زعفران هم کمی باید زمان دهید تا رنگ و عطر زعفران باز شود. شما می توانید این خورش را در کنار پلو نیز سرو کنید.

دمنوش گیاهی سریع‌ترین راه برای لاغری شکم و پهلو

نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش 7 کیلو لاغری در یک ماه، همین الان مشاوره رایگان بگیرین.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان