طرز تهیه ادویه مرغ خانگی

بعضی از ادویه‌ ها، امضای دست پخت آدم‌ ها در آشپزی می‌ شود. ادویه مرغ که قرار است امروز در این مقاله آن طرز تهیه آن را به شما بگوییم، از همین ادویه‌های جادویی‌ است

طرز تهیه ادویه مرغ خانگی
می‌ دانیم که ادویه در پخت و ‌پز جادو می‌ کند و می‌ تواند یک غذای بی‌ مزه را به یک غذای فوق‌ العاده تبدیل‌کند. اصلا بعضی از ادویه‌ها، امضای دست پخت آدم‌ها در آشپزی می‌شود. بعضی از این ادویه‌ها ممکن است به مرور برای فرد تجرب ه‌شود اما بعضی از آن ها را می‌توان در خانه تهیه کرد و از پخت غذا با آن‌ها لذت‌ برد. ادویه مرغ که قرار است امروز در این مقاله آن طرز تهیه آن را به شما بگوییم، از همین ادویه‌های جادویی‌ است.

مواد لازم برای تهیه ادویه مرغ

هل سبز: 7 گرم

پودر سیر: 3 گرم

فلفل قرمز: 5 گرم

زردچوبه: 50 گرم

پاپریکا: 35 گرم

پودر زنجبیل: 25 گرم

تخم گشنیز: 80 گرم

پودر پیاز، مرزه خشک، جعفری خشک و  پودر دارچین: از هر کدام 10 گرم

زیره سبز و پودر آویشن: از هر کدام  12 گرم

طرز تهیه ادویه مرغ

ابتدا تخم گشنیز را داخل تابه بریزید و با حرارت کم تفت‌ دهید.

وقتی بوی تخم گشنیز بلند شد، به سرعت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

حواس‌تان باشد تخم گشنیز خیلی زود می‌سوزد.

وقتی تخم گشنیز کاملا خنک شد، آن را آسیاب کنید تا پودر شود.

در مرحله بعد مرزه و جعفری خشک را آسیاب کنید. حالا مواد آسیاب شده را داخل یک کاسه بریزید و پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل، هل سبز، زیره سبز، فلفل قرمز، پودر آویشن و پاپریکا را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

ادویه را داخل شیشه‌ای بریزید و از آن در هنگام پخت مرغ استفاده‌کنید.

توجه داشته‌باشید که با استفاده از این ادویه به ادویه‌  دیگری در زمان پخت نیاز‌ ندارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان