ماهان شبکه ایرانیان

وزیر خارجه سوئد را به اوکراین راه ندادند چون پاسپورت یادش رفته بود!

ایسنا نوشت: نشریه دی‌پرسه نوشت در نشست روز گذشته وزیران خارجه اتحادیه اروپا در کی‌یف که برای نشان دادن همبستگی اروپایی‌ها در مقابل روسیه برگزار شد، وزیر خارجه سوئد یادش رفت پاسپورتش را با خودش بیاورد و به همین دلیل به اوکراین راهش ندادند!

وزیر خارجه سوئد را به اوکراین راه ندادند چون پاسپورت یادش رفته بود!

این نشریه اتریشی گزارش داد، «توبیاس بیلستروم»، وزیر امور خارجه سوئد نتوانست در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در کی‌یف شرکت کند زیرا پاسپورت خود را فراموش کرده بود و مرزبانان به سادگی اجازه عبور به او ندادند!

همچنین وزیر خارجه مجارستان (که از همان ابتدا حاضر نشد در این نشست شرکت کند)، وزیر خارجه لهستان و نیز لتونی (که کرونا گرفته بود) نیز در این نشست حاضر نشدند.

به نوشته دی پرسه، فراموش کردن پاسپورت برای وزیر خارجه بهانه‌ای ضعیف در سطح دانش‌آموزان کلاس سوم دبستان به نظر می‌رسد!

310310

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان