ماهان شبکه ایرانیان

حمایت های وزیر بهداشت مانعی برای تغییر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز

نمایندگان شیراز خواستار تغییر مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

بعضی از نمایندگان فارس پیرو درخواست دانشجویان و دانشگاهیان مبنی بر تغییر ریاست این دانشگاه، خواستار تغییراتی در سیستم این مجموعه هستند.

نمایندگان شیراز خواستار تغییر مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز

بعضی از نمایندگان فارس پیرو درخواست دانشجویان و دانشگاهیان مبنی بر تغییر ریاست این دانشگاه، خواستار تغییراتی در سیستم این مجموعه هستند.

به گزارش ، با وجود گذشت بیش از 12 سال از سکانداری ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز توسط دکتر ایمانیه علی رغم مخالفت و اعتراض برخی دانشگاهیان و سیاسیون فارس وی همچنان در مسند راست این دانشگاه باقیست.


بک منبع آگاه به گفت که در طی سالهای گذشته حتی گاهی تغییرات در این دانشگاه به سطوح کارشناسی هم کشیده شده است اما در سطح کلان با وجود تغییرات در دولت و رای مردم به دولت تدبیر و امید هنوز تغییر محسوسی حاصل نشده است و کار به جایی رسیده که سخنگوی فراکسیون امید مجلس، علوم پزشکی شیراز را امنیتی ترین دانشگاه کشور توصیف کرده است.

به گزارش با وجود مخالفت هایی که از سال ٩٢ با پیروزی دکتر روحانی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری بر سر تغییر ریاست این دانشگاه که حالا و در انتخابات اردیبهشت ماه به موجی از امید برای دانشجویان، اساتید و کارکنان بخش درمان بدل شده، ایجاد شد اما انگار قرار نیست پس از گذشت ٤ سال اتفاقی از نوع انگیزشی و یا جوان گرایی بر سیستم علوم پزشکی شیراز حاکم شود.

هرچند بار دیگر با برگزاری انتخابات اسفندماه ٩٤ مجلس شورای اسلامی و پیروزی لیست امید در شیراز قوت قلبی دوباره جهت همگرایی برای اعمال تغییرات در این دانشگاه ایجاد شد و این بار برخلاف دانشجویان، نمایندگان هم صدا شدند؛ اما هنوز هم شاهد تغییرات ویژه ای در سطح مدیریت کلان این دانشگاه نیستیم.

بارها برخی از نمایندگان فارس در محافل رسمی، مخالفت خود را با سیاست هایی که در این دانشگاه دنبال می شود به ویژه در حوزه سیاسی و فرهنگی ، نحوه اجرای طرح تحول سلامت، طرح پزشک خانواده، کمبود تجهیزات و فضاهای درمانی، کیفیت نامناسب خدمات در مراکز درمانی زیر نظر این دانشگاه و... اعلام کرده اند اما هنوز تغییری حاصل نشده است.

البته این بار با رای بالای این استان به دکتر روحانی به نظر می رسد فرصتی برای بازخوانی و سازش در سطح کلان مدیریتی وجود نداشته باشد و تنها پاسخ به خواسته ها، همگان را راضی خواهد کرد.

باتوجه به اینکه دوره دوم فعالیت دولت ها، دوره تثبیت قدرت محسوب می شود، برآن شدیم تا در مصاحبه ای با نمایندگان شیراز نظر آنها را در خصوص تغییر مدیران ناهمسو با دولت جویا شویم که در زیر به اختصار آورده شده است.


مدیران غیرهمسو با سیاست های دولت باید از گردونه خارج شوند

نماینده اول مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی که بارها به علت نارضایتی مردم از وضع بهداشت و درمان این استان ، بدون پرده و صریح و از همان ابتدای حضور در مجلس آشکارا انتقاد خود را علیه سیاست های نادرست اعلام کرده است، بیان کرد: فرآیند بررسی تخلفات صورت گرفته در این دانشگاه در حال انجام است و بهتر است تا حصول نتیجه در این باره سخنی گفته نشود.

بهرام پارسایی که سخنگوی کمیسیون اصل ٩٠ مجلس نیز برعهده دارد، زمستان سال گذشته در قالب هیاتی از کمیسیون متبوع خود با حضور در شیراز به طور مستقیم به بررسی برخی تخلفات در دانشگاه علوم پزشکی پرداخت که بنا به گفته وی نتیجه این بررسی ها قرار است به اطلاع رسانه ها برسد.

وی که اعتقاد دارد مدیران غیرهمسو با سیاست های دولت باید از گردونه خارج شوند، گفت: تغییر مدیران در سطح استانها مطالبه مردمی و عمومی است.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در صحبت های شخص دکتر روحانی نیز به وضوح مشاهده شده که افرادی که با دولت همراه نیستند بهتر است بروند؛ چرا که نه به نفع مردم است و نه سیستم مدیریتی.

تغییر وزیر حامی، شرط تغییر ریاست دانشگاه

مسعود رضایی، نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز که معتقد است تغییر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بحث برانگیز شده است، خاطرنشان کرد: بعضی از نمایندگان فارس پیرو درخواست دانشجویان و دانشگاهیان مبنی بر تغییر ریاست این دانشگاه، خواستار تغییراتی در سیستم این مجموعه هستند.

وی ادامه داد: ماندگاری این مدیر در فارس به دلیل حمایت های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ایشان است و بنابراین اگر وزیر فوق الذکر تغییر کند، قطعا شاهد تغییراتی خواهیم بود و اگر تغییر نکند ریاست علوم پزشکی شیراز همچنان مورد حمایت ایشان قرار خواهند گرفت.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی همچنین اعتقاد دارد که دور دوم فعالیت ریاست جمهوری، دوره تثبیت قدرت محسوب می شود و در این راستا ضروری است که ناهماهنگی های تغییر مدیریتی در فارس در این دوره از بین برود.

رضایی با اشاره به روند تغییرات مدیریتی دور دوم فعالیت ریاست جمهوری در فارس، عنوان کرد: با توجه به اینکه در سال نخست فعالیت نمایندگان مجلس ناهماهنگی هایی ایجاد شده بود و همچنین با توجه به اینکه میان دولت و مجلس نیز این ناهماهنگی ها به چشم می خورد، مردم انتظار دارند که در دور دوم فعالیت این دو نهاد، ناهماهنگی ها از بین برود و هماهنگی های لازم ایجاد شود تا هم مدیران در کار اجرایی قدرت بیشتری نشان دهند و هم روند تغییرات در مسیر خدمت رسانی بهتر به مردم قرار گیرد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه وزرای کابینه دوازدهم در ماراتن انتخاب و تایید قرار خواهند گرفت، نمایندگان باید با دقت عمل بیشتری به آنها رای دهند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر رئیس جمهور تعدادی از وزرای خود را تغییر ندهد، با چالش های جدی در سطوح مدیریتی پایین تر مواجه خواهیم شد.

رضایی اظهار کرد: اگر وزرای جدید به گونه ای انتخاب شوند که نگاه نزدیکتری به مردم داشته باشند، می توان امیدوار بود که توجه ویژه ای به نسل جوان و نیازهای آنان کنند.

متوقع بیشتر شدن همراهان و مدیران حامی دولت در فارس هستیم

همچنین فرج الله رجبی، دیگر نماینده مردم فارس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این نکته که مردم کشور به ویژه استان فارس و شهر شیراز باید شیرینی رأی و حضور حداکثری خود در انتخابات اردیبشهت ماه را در اقدامات مدیران ببینند، گفت: پاکدستی، توانمندی و همراهی با دولت از شروط انتخاب مدیران جدید در استان خواهد بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی سیر تغییر مدیران در فارس از جمله ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اظهار کرد: ما متوقع بیشتر شدن همراهان و مدیران حامی دولت در استانیم.

این نماینده یادآور شد: معتقدیم که یکپارچگی، تلاش و طراوات بیشتری باید در حوزه انتخاب مدیران در فارس ایجاد شود.

مدیرانی که روحیه اصلاح طلبی ندارند، بروند

علی اکبری، نماینده سوم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز با تصریح بر اینکه در نخستین سال فعالیتمان بنا به تعهدات اخلاقی و تشکیلاتی در تصویب لوایح و برنامه های دولت همراهی کردیم که حمایت از بودجه ٩٦ و یا اصلاح برنامه بودجه ٩٥ از جمله آنها بود، گفت: بنده شخصا به دکتر روحانی و جهانگیری اعلام کرده ام که بخش عمده ای از مدیران دولت با آنها نیستند و یا روحیه اصلاح طلبی ندارند.

وی در توجیه گفته فوق خود تاکید کرد: این مهم پاشنه آشیل دولت محسوب می شود که بخش زیادی از مدیرانش بر علیه آنها کار کند.

اکبری در خصوص موضوع تغییر مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که از جمله نمایندگانی بود که ابتدای فعالیت خود همگام با دیگر نمایندگان شیراز خواستار تغییر آن بودند، افزود: روی مصداق ها بحث نمی کنم، کلیت صحبت بنده این است که دولت باید تکلیف مدیرانی که همراه نیستند را مشخص و در این رابطه به تعهدات خود در دور دوم فعالیتش عمل کند.

وی عنوان کرد: در بحث بررسی وزرای کابینه دوازدهم قطعا نمایندگان فارس جلساتی را تشکیل خواهند داد و در آن اینگونه مسائل را به بحث و بررسی خواهیم گذاشت.
با تمام این تفاسیر وجود مدیرانی هر چند لایق که در میان بدنه کارشناسی جامعه اقبالی ندارند میتواند به ضرر منافع کلان استانها باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان