پیش غذا و یا میان وعده ها انواع مختلف و بسیار زیادی دارند. اگر به دنبال تهیه دسری خاص و خوشمزه می گردید، تارت شیر گزینه خوبی است که می توان آن را تهیه کرد. برای تهیه این تارت از شیر، آرد و دیگر مواد اولیه که باعث می شوند تارت طعم بهتری بگیرد استفاده می شود. طرز تهیه تارت شیر، دسری با ظاهر جذاب و خوشمزه با راحت ترین روش در این مطلب قرار گرفته شده است.
تارت انواع مختلفی مانند تارت کاراملی، تارت پسته ای و تارت گلابی دارد. این تارت ها گزیته بسیار خوبی برای پذیرایی از مهمان های خاص و منحصر به فرد است. برای مشاهده طرز تهیه این سه تارت دیگر هم کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک کنید. تارت شیر را می توان در کاسه ای بزرگ و یا در چندین کاسه کوچک همراه با تزئین دارچین سرو کرد که این بستگی به سلیقه شما دارد.
مواد لازم
- تخم مرغ 3 عدد
- آرد سفید 2 پیمانه
- شیر 4 پیمانه
- کره 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- نمک 1/3 قاشق چای خوری
- شکر 2 و نیم پیمانه
طرز تهیه تارت شیر دسری متفاوت
ابتدا برای تهیه تارت شیر باید فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا حین تهیه تارت فر گرم شود. سپس کاسه ای مناسب بردارید و 1 پیمانه شکر را به همراه کره در کاسه بریزید. با استفاده از همزن برقی مواد درون کاسه را به خوبی هم بزنید تا یک دست شوند.
در ادامه 1 عدد تخم مرغ را هم به کاسه بی افزایید و حدود 5 دقیقه هم بزنید. حالا باید آرد، بکینگ پودر، نمک را با هم مخلوط کنید و یک بار در کاسه الک نمایید. پس از اضافه کردن آرد و دیگر مواد، مواد تارت را با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
خمیر به دست آمده تارت را درون دو قالب بریزید و به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. حالا باید به سراغ تهیه کرم تارت بروید، برای این منظور وانیل، یک قاشق کره و شیر را داخل قابلمه کوچکی بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمدن سریع از روی حرارت بردارید.
در این مرحله باید نشاسته ذرت را همراه آرد و نیم پیمانه شکر باقی مانده مخلوط کنید و دو عدد تخم مرغ باقی مانده را به کاسه اضافه کنید. حالا باید ترکیب شیر و دیگر مواد را به داخل همان قابلمه کوچک بریزید و به آرامی هم بزنید. قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید.
در آخر که مقداری کرم تارت ها خنک شد آن را بر روی هر دو تارت بریزید و قالب را تا زمانی که تارت ها سفت شوند و خودشان را بگیرند داخل یخچال قرار دهید. پس از اینکه تارت شیر سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و برش بزنید و سرو نمایید. نوش جان.