ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش کرفس با غوره طعم خوش غذای ایرانی

طرز تهیه خورش کرفس با غوره که رسپی ویژه ای دارد در این بخش قرار داده شده که مطالعه می کنید. این خورش با کرفس و گوشت گوسفندی تهیه می شود.

طرز تهیه خورش کرفس با غوره طعم خوش غذای ایرانی

اگر از علاقه مندان به خورش های خانگی خوشمزه هستید در این بخش می توانید با طرز تهیه خورش کرفس با غوره آشنا شوید. این غدای طعم فوق العاده ای دارد و شما می توانید برای مهمانی ها نیز تهیه کنید.

تهیه انواعی از خورش های خانگی کار ساده ای است. شما می توانید با طرز تهیه خورش انبه و خورش قیمه اسفناج آشنا شوید. این نوع خورش ها طعم عالی دارند.

طرز تهیه خورش کرفس

مواد اولیه:

  • کرفس: 500 گرم
  • نعنا: 300 گرم
  • جعفری: 200 گرم
  • سبزی خورش کرفس: 100 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • گوشت گوساله: 300 گرم
  • آب غوره: 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • لوبیا چیتی: 100 گرم
  • غوره: 50 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • گرده لیمو: به میزان لازم
  • ادویه کاری: به میزان لازم
  • آب لیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک: به میزان لازم

مواد خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس با غوره:

این خورش طعم فوق العاده ای داشته و شما می توانید با نحوه تهیه آن آشنا شوید. ابتدا برگ های کرفس را خرد کرده و ساقه کرفس را نیز خرد کنید و بشویید. نحوه برش این کرفس ها به صورت دلخواه بوده و اندازه یک بند انگشت آن را برش دهید.

درون تابه مقداری روغن ریخته و کرفس ها را در آن تفت دهید. سبزی های ساطوری شده را هم اضافه کرده و درون تابه خوب هم بزنید تا سبزی ها تغییر رنگ داده و تیره شود. درون تابه ای دیگر می توانید، مقداری گوشت را ریخته و با کمی روغن با حرارت ملایم تفت دهید.

بعد از اینکه گوشت کمی تغییر رنگ داد باید به آن مقداری پیاز خلالی شده و کاراملی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پیازها سرخ شود‌. می توانید مقداری فلفل سیاه، نمک، ادویه کاری و … را اضافه کنید. در ادامه نیز مقداری سبزی ها را اضافه کرده و روی آن آب بریزید.

دستور تهیه خورش کرفس

برای اینکه گوشت شما سریع تر پخته شود، در آخرین مرحله باید نمک و ر ب را اضافه کنید. لوبیا را نیز از قبل خیس کرده و درون قابلمه ریخته و زمان دهید تا لوبیا بپزد.

همانطور که اشاره شد در مرحله آخر طرز تهیه خورش کرفس با غوره بای درون تابه ای مقداری روغن ریخته و رب را با حرارت ملایم تفت دهید. در این بخش نیز رب تفت داده شده را به قابلمه اضافه کرده و مقداری غوره و آب غوره اضافه کنید.

بهتر است این مرحله از پخت را در 40 دقیقه آخر انجام دهید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری سبزی خشک شده نیز استفاده کنید. این‌ خورش ساده و عالی طعم عالی دارد. شما می توانید این خورش را در کنار پلو نیز تهیه کنید.

در صورت دلخواه می توانید به جای غوره از لیمو عمانی هم استفاده کنید. عطر لیمو عمانی در این غذا عالی بوده و شما می توانید یک غذای عالی را تجربه کنید. این خورش را می توانید با مرغ و گوشت گوسفندی نیز تهیه کنید. استفاده از گوشت گوساله ای نیز پیشنهاد عالی برای شما است. این خورش را می توانید در کنار پلو نیز داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان