ماهان شبکه ایرانیان

بوقلمون، منبع غنی پروتئین، سلنیوم و سایر مواد مغذی

بوقلمون یک منبع محبوب گوشت در ایالات متحده است. تنها در سال ۲۰۱۹، مردم ایالات متحده ۵.۳ میلیارد پوند بوقلمون خوردند. این به حدود ۱۶.۱ پوند در هر نفر می‌رسد.

بوقلمون، منبع غنی پروتئین، سلنیوم و سایر مواد مغذی

بوقلمون یک منبع محبوب گوشت در ایالات متحده است. تنها در سال 2019، مردم ایالات متحده 5.3 میلیارد پوند بوقلمون خوردند. این به حدود 16.1 پوند در هر نفر می‌رسد.

این مقدار دو برابر بیشتر از چیزی است که مردم فقط 50 سال پیش می‌خوردند. از آن زمان، دانشمندان چیزهای زیادی در مورد فواید متعدد بوقلمون برای سلامتی آموخته‌اند.

بوقلمون یک ماده مغذی قدرتمند است و در کل از گوشت قرمز سالم‌تر است. بسیاری از مردم آن را به عنوان جایگزین گوشت گاو در دستور العمل‌ها انتخاب می‌کنند.

فواید سلامتی

بوقلمون یک منبع عالی پروتئین است. بدن از پروتئین برای ساختن و ترمیم استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، غضروف، پوست، خون و بافت استفاده می‌کند. پروتئین یک ماده مغذی درشت مغذی است، به این معنی که بدن شما به مقدار زیادی از آن نیاز دارد. بدن شما نمی‌تواند پروتئین را ذخیره کند، بنابراین باید هر روز آن را مصرف کنید.

تا زمانی که بوقلمون زیادی نخورید، راهی سالم برای دریافت پروتئین مورد نیاز است. همچنین منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید مانند منیزیم و نیاسین است.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

بوقلمون همچنین یک منبع عالی سلنیوم است. برخی مطالعات نشان داده‌اند که رژیم غذایی غنی از این ماده معدنی ممکن است به پیشگیری از انواع خاصی از سرطان، از جمله موارد زیر کمک کند:

  • سرطان مثانه
  • سرطان سینه
  • سرطان ریه
  • سرطان معده

دانشمندان فقط اثرات محافظتی سلنیوم را زمانی که در غذای شما وجود دارد، دیده‌اند. مصرف مکمل‌ها به نظر نمی‌رسد همین اثر را داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر، دانشمندان باید تحقیقات بیشتری انجام دهند.

مدیریت دیابت

بوقلمون یک غذای با شاخص گلیسمی (GI) پایین است. این بدان معناست که باعث افزایش قند خون نمی‌شود که از غذاهای غنی‌تر از شکر و کربوهیدرات دریافت می‌کنید. اگر دیابت دارید، قرار دادن بوقلمون در رژیم غذایی می‌تواند به شما کمک کند تا قند خون خود را کنترل کنید.

سلامت قلب

غذاهای با GI پایین مانند بوقلمون همچنین می‌توانند به افزایش سطح کلسترول خوب HDL در بدن شما کمک کنند. کلسترول HDL در جریان خون حرکت می‌کند و به حذف کلسترول بد LDL کمک می‌کند. کلسترول LDL می‌تواند به دیواره رگ‌های شما آسیب برساند و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد. با خوردن غذاهایی مانند بوقلمون که کلسترول HDL شما را افزایش می‌دهند، می‌توانید مقاومت خود را در برابر این بیماری‌ها افزایش دهید.

محافظت در برابر زوال شناختی

بوقلمون و سایر انواع مرغ بخشی از رژیم غذایی MIND هستند. دانشمندان رژیم غذایی MIND را برای کند کردن زوال ذهنی مرتبط با بیماری آلزایمر و سایر علل زوال عقل ایجاد کردند. با خوردن محصولات مرغ مانند بوقلمون حداقل دو بار در هفته به عنوان بخشی از رژیم غذایی MIND، افراد مسن ممکن است حافظه و مهارت های تفکر خود را حفظ کنند.

تغذیه

بوقلمون سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند موارد زیر است:

  • کولین
  • آهن
  • منیزیم
  • نیاسین
  • فسفر
  • پتاسیم
  • سلنیوم
  • سدیم
  • ویتامین B6
  • ویتامین B12
  • روی

مواد مغذی در هر وعده یک وعده سه اونسی (تقریباً به اندازه یک دسته کارت) بوقلمون کبابی بدون پوست حاوی:

  • کالری: 145
  • پروتئین: 25 گرم
  • چربی: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 0 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • شکر: 0 گرم

اندازه وعده‌ها بوقلمون در کل گوشت سفید سالمی است، اما همه گوشت‌ها حاوی چربی هستند. یک وعده سه اونسی بوقلمون حاوی یک گرم چربی اشباع شده است. این 6 درصد از مصرف توصیه شده روزانه شما است. برای حفظ میزان چربی خود از بوقلمون در حد قابل کنترل، اندازه وعده خود را به یک وعده توصیه شده محدود کنید.

علاوه بر این، بوقلمون حاوی مقادیر قابل توجهی تریپتوفان است – یک اسید آمینه. رژیم غذایی کم تریپتوفان برای افراد مبتلا به پسوریازیس توصیه می‌شود.

تریپتوفان یک اسید آمینه ضروری است که بدن ما نمی‌تواند به تنهایی تولید کند و باید از طریق رژیم غذایی دریافت شود. تریپتوفان برای تولید سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی که نقش مهمی در تنظیم خلق و خو، خواب و اشتها دارد، مورد نیاز است.

یک رژیم غذایی کم تریپتوفان ممکن است به کاهش علائم پسوریازیس کمک کند. یک مطالعه کوچک نشان داد که رژیم غذایی کم تریپتوفان به مدت 12 هفته به طور قابل توجهی علائم پسوریازیس را در افراد مبتلا به پسوریازیس خفیف تا متوسط کاهش می‌دهد.

اگر پسوریازیس دارید، با پزشک خود در مورد اینکه آیا رژیم غذایی کم تریپتوفان برای شما مناسب است یا خیر صحبت کنید.

نحوه تهیه بوقلمون

سالم‌ترین راه برای خوردن بوقلمون انتخاب گوشت روشن بدون پوست است.

همچنین مهم است که بوقلمون تازه را به جای فرآوری شده انتخاب کنید. یک فنجان گوشت روشن بوقلمون بیش از 18 درصد از دوز توصیه شده روزانه سدیم شما را دارد. بوقلمون فرآوری شده می‌تواند بیش از 35 درصد از آن دوز توصیه شده را داشته باشد.

بهترین راه برای به حداقل رساندن چربی و نمک در بوقلمون این است که سینه بوقلمون تازه بخرید و آن را در خانه بپزید. از سرخ کردن خودداری کنید. در عوض، سینه بوقلمون خود را در فر بپزید. آن را با سبزیجات مورد علاقه خود سرو کنید یا با برخی از دستور العمل‌های سینه بوقلمون که می‌توانید به صورت آنلاین پیدا کنید، آزمایش کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان