یکی از انواع پاستیل، پاستیل مغزدار می باشد که این پاستیل دارای طعمی ملس و دلنشین است. برای تهیه این پاستیل نیاز به مواد اولیه زیادی ندارید و در صورت نیاز می توان مواد اولیه را دو برابر کرد. این پاستیل نواری به دلیل ترش و شیرین بودن یکی از خوشمزه ترین پاستیل های خانگی می باشد. این پاستیل را می توان به روش نواری و یا با استفاده از قالب های دلخواه تهیه کرد. طرز تهیه پاستیل مغزدار در این مطلب قرار دارد.
شونیز شکلاتی و شکلات شیری دوتا از خوشمزه ترین نوع شکلات ها می باشد که در سایت آرگا می توان طرز تهیه این دو شکلات خوشمزه را با کلیک بر روی لینک قرار گرفته شده مشاهده کند. همانطور که گفته ایم برای تهیه می توان از قالب های مختلفی مانند قالب هندوانه ای و دایره ای به دلخواه استفاده کرد. برای تهیه از هر طعم ژله ای مانند پرتقال و سیب استفاده کرد و این بستگی به سلیقه شما دارد.
مواد لازم
- ژله دلخواه 1 بسته
- گلوگز 3 قاشق غذا خوری
- نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
- آب جوش 1/2 پیمانه
طرز تهیه پاستیل مغزدار خانگی
همانطور که در قسمت مواد لازم گفته ایم می توان از ژله دلخواه استفاده کرد. برای تهیه پاستیل باید کاسه ای مناسب بردارید و ژله را به همراه آب جوش در کاسه مخلوط کنید. حالا گلوگز، پودر ژلاتین و نشاسته ذرت را هم به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا حل شوند.
پس از اینکه ژلاتین به خوبی حل شد، کاسه را بر روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری به مدت 15 دقیقه قرار دهید. اگر زمانی که در حال ساخت بودید و 15 دقیقه گذشته بود و ژلاتین آب نشده بود می توان از صافی برای یک دست کردن مواد پاستیل استفاده کرد.
کف قالب و یا ظرف مورد نظر را برای ریختن ژله ها به خوبی چرب کنید و یا ته ظرف را نشاسته ذرت بریزید تا به خوبی جدا شود و نچسبد. ترکیب ژله را در ظرف یا قالب بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید و پس از آن به صورت نواری یا مربعی برش بزنید و سرو کنید. برای مشاهده و تهیه انواع شکلات های متنوع و خوشمزه در خانه بر روی لینک قرار گرفته در این مطلب کلیک نمایید.