ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آغوز مسما خورش لذیذ مازندرانی

اگر می خواهید خورشتی متفاوت و لذیذ با استفاده از مرغ و یا گوشت اردک تهیه کنید، آغوز مسما می تواند گزینه ای بسیار عالی باید. این خورش طعمی ملس و دلنشین دارد که به راحتی در منزل تهیه می شود.

طرز تهیه آغوز مسما خورش لذیذ مازندرانی

آغوز مسما یکی از انواع خوشت محبوب در مازندران می باشد که این خورشت شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد. تهیه این خورشت لذیذ بسیار راحت بوده که البته در حین تهیه باید به چند نکته مانند این که این خورشت را بهتر است در زودپر تهیه نکنید، دقت فرمایید. طرز تهیه این خورشت مازندرانی محبوب یعنی طرز تهیه آغوز مسما با روشی آسان و طعمی بی نظیر در این مطلب قرار دارد.

 قیمه بوشهری، خورش گلابی و خورش آلو شوشتری سه نوع دیگر از انواع خورشت لذیذ و خوش طعم ایرانی می باشد که به همراه برنج سرو می شوند. برای مشاهده طرز تهیه این سخه خورشت به روشی ساده بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید. در کنار خورش آغوز مسما می توان از لیمو عمانی برای تزئین و از انواع سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری در کنار برای سرو، استفاده کرد.

آغوز مسما لذیذ

مواد لازم

  • پیاز 2 عدد
  • گردو 200 گرم
  • گوشت مرغ و یا اردک 600 گرم
  • دانه های انار تازه 100 گرم
  • رب انار ترش 50 گرم
  • شکر 75 گرم
  • آب 2 لیتر
  • زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
  • روغن سرخ کردنی 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

آغوز مسما ملس

طرز تهیه آغوز مسما مازندرانی لذیذ

ابتدا برای تهیه این خورش لذیذ باید تکه های مرغ و یا اردک را به خوبی بشویید. سپس مرغ را در قابلمه ای مناسب با مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. پس از چند دقیقه مرغ را از قابلمه خارج کنید و در همان قابلمه با مقدار دیگری روغن پیاز های نگینی شده را تفت دهید.

زمانی که پیاز ها شیشه ای و سبک شدند آب را به همراه مرغ و یا اردک تفت داده شده به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله می توان ادویه های دلخواه را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به قابلمه اضافه کرد. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاد و پس از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید.

حالا باید به سراغ آسیاب کردن و یا خرد کردن گردو ها بروید. برای این منظور گردو های با کیفیت خود را درون آسیاب و یا هاون بریزید و به خوبی خرد کنید تا در خورش بد دیده نشود. در ادامه گردو های خرد شده را هم به قابلمه بی افزایید. انار را هم له کرده و بی افزایید.

طرز تهیه آغوز مسما مازندرانی

انار را هم به قابلمه اضافه کنید. در مرحله اخر باید به سراغ ملس کردن خورش بروید. برای این منظور در کاسه ای رب انار ترش را به همراه نمک، شکر و زردچوبه بریزید و مخلوط کنید. سپس به خورش بی افزایید و 2 ساعت صبر کنید تا خورش جا بی افتد. پس از 2 ساعت خورش را به همراه برنج سرو کنید. نوش جان.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان