خورش فسنجان یکی از محبوب ترین خورش های کشور ایران به شمار می رود. این خورش خوش طعم ملس را می توان به همراه کشک هم تهیه کرد. در تهیه فسنجان از گوشت و یا مرغ به دلخواه تهیه می شود که مدت زمان تهیه این غذای خوش طعم حدود 2 الی 2 ساعت و نیم می باشد. طرز تهیه خورش فسنجان کشک با طعمی بی نظیر در این مطلب قرار گرفته شده است.
از انواع خورش های ایرانی می توان به پامادور خورشت، آغوز مسما و قیمه بوشهری اشاره کرد. این خورش های خوش طعم سه تا از سنتی ترین خورش های کشور ما می باشند که با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته شده می توانید روش های پخت این خورشت ها را به راحتی مشاهده نمایید. انواع خورش از جمله فسنجان کشک را باید با برنج سرو کرد. برنج را به روش دلخواه می توان پخت.
مواد لازم
- سیر 5 حبه
- پیاز 1 عدد
- فیله مرغ 500 گرم
- گردو 200 گرم
- کشک 1 پبمانه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
طرز نهیه خورش فسنجان کشک لذیذ
ابتدا برای تهیه این خورش لذیذ باید پیاز را رنده نمایید. در ادامه فیله مرغ را هم به تکه های کوچک ترین تقسیم کنید و به همراه پیاز رنده شده و سیر خرد شده با مقداری روغن درن قابلمه ای تفت دهید. سپس ادویه ها از جمله نمک، فلفل و زردچوبه هم به قابلمه اضافه کنید.
در ادامه باید گردو را پودر کنید. پس از اینکه آب مرغ و پیاز از بین رفت گردو را هم به قابلمه اضافه کنید. پس از گذشت 3 دقیقه 4 لیوان آب جوش به قابلمه بی افزایید تا مرغ به خوبی پخته شود. زمانی که 1 ساعت از پخت گوشت مرغ و خورش گذشت باید کشک را بی افزایید.
در مرحله آخر باید مدت زمانی حدود 2 ساعت از پخت مرغ گذشته باشد و گردو به روغن افتاده باشد خورش را مزه کنید و اگر ادویه کم بود می توانید مقداری دیگر اضافه کنید. این موقعه می توان خورش را به همراه انواع مخلفات مانند انواع سالاد، ترشی و برنج سرو کنید. نوش جان.