حجتالاسلام والمسلمین صادق زَیِّنی، رئیس موسسه پژوهشهای کاربردی تبلیغی اهل بیت(ع) و مؤلف کتاب، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: این کتاب زیر نظر حجتالاسلام والمسلمین فلاحزاده، رئیس مرکز موضوعشناسی فقه حوزه تدوین و تالیف شده است.
وی با اشاره به هدف تالیف این اثر تصریح کرد: بسیاری از مراکز که موضوع فعالیت اقتصادی آنان مرتبط با حوزه گوشت و فراوردههای گوشتی است، ممکن است با احکام شرعی آشنایی لازم را نداشته باشند؛ از این رو این اثر برای صنف مربوطه ارسال شده تا در دسترس همه اعضا قرار گیرد.
زَیِّنی گفت: کتاب احکام شرعی فرآوردههای گوشتی که اولین جلد از سری کتابهای «کابردهای فقه در زندگی» است، به احکام تخصصی صنوفی پرداخته که با فرآوردههای گوشتی سر و کار دارند.
وی ادامه داد: این کتاب که توسط انتشارات زیّنی به زیور طبع آراسته شده، نه تنها برای صنوف مرتبط با فرآوردههای گوشتی، بلکه برای عموم مردم مفید است.
رئیس مؤسسه پژوهشهای کاربردی تبلیغی راه اهل بیت(ع) با بیان اینکه احکام موضوعاتی مانند پوشاک، صوت و تصویر، ماهواره و ... نیز در دست بررسی در این موسسه است، عنوان کرد: آیا گوشت طاووس حلال است؟ خوردن لابستر چه حکمی دارد؟ خوردن چه بخشهایی از گوسفند حرام است؟ عقیقه چگونه انجام میشود و چه فایدهای دارد؟ آیا مالیدن خون به پلاک ماشین بعد از قربانی کردن ریشه در دین دارد یا در خرافه؟ خرید گوشت در کشورهای خارجی چه حکمی دارد؟ از جمله موضوعاتی است که در این کتاب حکم شرعی آن بیان شده است.