ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کالزونه اسفناج یک غذای سالم و خوشمزه

اگر می خواهید، انواعی از پیتزاهای خانگی را با رسپی های جدید و متنوع تهیه کنید در این بخش با طرز تهیه پیتزا کالزونه اسفناج و قارچ همراه ما باشید.

طرز تهیه کالزونه اسفناج یک غذای سالم و خوشمزه

اگر یک پیتزای متنوع جدید می‌ خواهید، در این بخش با طرز تهیه پیتزا کالزونه اسفناج آشنا خواهید شد. این پیتزا ویژه برای افرادی که به سبزیجات علاقه مند هستند، یک پیتزای فوق العاده خواهد.

طرز تهیه پیتزا کالزونه اسفناج و پنیر:

برای آماده کردن این پیتزای ویژه باید اسفناج تازه تهیه کنید. ترکیب این پیتزا فوق العاده با پنیر و دیگر سبزیجات عالی می‌ شود. شما با طرز تهیه پیتزا لوبیا در این بخش آشنا می شوید.

روش تهیه کالزونه اسفناج

مواد اولیه:

  • آرد: 3 لیوان
  • خمیر مایه: 1 و نیم قاشق چای خوری
  • آب ولرم: 1 لیوان
  • نمک: 1 و نیم قاشق چای خوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد

مواد میانی:

  • اسفناج: 300 گرم
  • پنیر موزرلا: 1 لیوان
  • قارچ: 200 گرم
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • روغن: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • سس ایتالیایی: به میزان لازم

دستور تهیه کالزونه اسفناج

رسپی پیتزا کالزونه اسفناج و قارچ:

برای آماده سازی این پیتزای خانگی و ویژه ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. نصف لیوان آب و شکر را با یکدیگر ترکیب نمایید. به آن مقداری خمیر مابه زده و روی آن را با یک پلاستیک بپوشانید. در مرحله بعدی باید مواد را 10 دقیقه در محل گرم قرار داده تا به خوبی عمل آید.

بعد از اینکه خمیر شما حجیم شد و پف کرد، باید مواد درون کاسه بزرگتر ریخته و آرد را درون آن الک کنید. کمی آویشن و نمک را به مواد خود اضافه کرده آرد را به میزانی اضافه نمایید که خمیر به خوبی درون ظرف جمع شود.

کمی روغن به خمیر زده تا خمیر شما لطیف شود. به مدت 15 دقیقه خمیر را ورز داده تا هوای اضافی آن خارج شده و خمیر شما بافتی لطیف بگیرد خمیر را درون کاسه چرب گذاشته و روی آن را با استفاده از سلفون بپوشانید.

یک ساعت در محل گرم قرار داده تا خمیر استراحت کرده و دو برابر شود. حالا نوبت به آماده کردن به آماده کردن مواد میانی می‌ رسد. درون تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن سرخ کنید.

طرز تهیه کالزونه اسفناج

قارچ‌ ها را به صورت اسلایسی برش زده و درون مواد پیاز کمی تفت دهید. اسفناج را پاک کرده بشویید و به صورت ساطوری برش بزنید. بهتر است تا اسفناج‌ ها را خیلی ریز نکنید. بعد از تفت خوردن قارچ‌ ها به آن مقداری سیر رنده شده اضافه کنید. در ادامه نیز بعد از اینکه عطر سیر بلند شد، باید اسفناج های خرد شده را اضافه نمایید.

مقداری فلفل و نمک به مواد اضافه کرده و می‌ توانید از پودر آویشن نیز برای مزه‌ دار کردن مواد استفاده کنید. شما می‌ توانید در این بخش پنیر خامه‌ ای و پنیر ریگوتا را به آن اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا کالزونه اسفناج باید خمیر را روی سطحی پهن کرده ورز دهید و آن را به چانه‌ های مختلف تقسیم کنید. بعد از چانه کردن 20 دقیقه زمان داده تا خمیرها استراحت کنند. خمیر را با استفاده از وردنه باز کرده روی نیمی از خمیرها پنیر پیتزا ریخته و مواد میانی تهیه شده را روی آن بریزید. قسمت دیگر خمیر را روی آن قرار داده و از لبه‌ ها آن را ببندید.

با استفاده از زرده تخم مرغ روی سطح خمیر را رومال کنید و مقداری سیاه‌ دانه روی آن بریزید. با استفاده از یک چنگال سطح خمیر را سوراخ کرده تا به خوبی خمیر پخته شود. کف سینی را چرب کرده و خمیرها و پیتزاهای تهیه شده را در رون سینی قرار دهید.

سینی را درون فر دمای 200 درجه سانتیگراد قرار داده و زمان دهید، تا پیتزا پخته شود. 20 دقیقه زمان لازم است، تا پیتزای شما طلایی و پخته شود. بعد از این مرحله می‌ توانید پیتزا را از فر خارج کرده و با سس ایتالیایی نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان