ماهان شبکه ایرانیان

چگونه مغزمان را برای شاد بودن تربیت کنیم؟

به گفته عصب شناسان خیلی برای مغز مهم نیست که شما شاد باشید یا نباشید، آنچه برای مغز اهمیت دارد این است که شما زنده باشید. از طرفی به گفته روان شناسان شادی ارتباط مستقیمی با احساس رضایت از خود، عزت نفس و اعتماد به نفس دارد. در این صورت، اگر بتوانیم مغزمان را برای شاد بودن آموزش دهیم، شاید واقعاً زندگی مان متحول شود!

سواد زندگی؛ توسعه توانمندی‌های فردی؛ مریم طرزی- شاد بودن در این روزگار هنر است؛ شاید ما در وضعیتی از نظر اجتماعی یا روحی روانی قرار داشته باشیم که بهانه های زیادی برای شاد بودن نداشته باشیم. بدیهی است که احساسات آدمی در جریان روز بالا و پایین می شوند، و کمتر کسی را می توان یافت که همیشه شاد باشد، اما ارتباطی که بین عزت نفس بالا و تفکر انعطاف پذیر تر با رضایت از خود ، خرسندی و شادی وجود دارد، می طلبد که به بهانه های هر چند کوچک برای شادی متوسل شویم.

اما اگر بشود مغز را برای شاد بودن تربیت کرد و آموزش داد،چه ؟! شاید در چنین وضعیتی، زمانی که مغز ما به طور خودکار آموخته است که ایجاد شادی کند خیلی قرار نباشد برای شاد بودن دنبال بهانه های کوچک و بزرگ باشیم.
 
 شاید ما در وضعیتی از نظر اجتماعی یا روحی روانی قرار داشته باشیم که بهانه های زیادی برای شاد بودن نداشته باشیم.  یا به نحوی شادی از ما دریغ شده باشد! اما اگر بشود مغز را برای شاد بودن تربیت کنیم  و آموزش دهیم،چه ؟! 
 
در این درس می آموزیم که با آموزش دادن به مغزمان همواره شاد باشیم و شادی را هدیه دهیم.
 

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_____________________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

 

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان