بلدرچین گوشت مقوی و پرخاصیت بوده که می توانید به صورت مختلف آن را تهیه کنید. در این قسمت با طرز تهیه بلدرچین پرتقالی که یک غذای معطر و خوشمزه است، آشنا خواهید شد.
بلدرچین با عطر پرتقال:
این مرغ بسیار طبع گرمی داشته و برای درمان خیلی از بیماری ها نیز مناسب می باشد. با یک طبخ و دستور تهیه ویژه میتوانید یک بلدرچین خوشمزه داشته باشید.
مواد اولیه:
- بلدرچین: 4 عدد
- آب پرتقال: 1 لیوان
- پیاز: 2 عدد
- زردچوبه: به میزان لازم
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- کره: 100 گرم
- رنده پوست پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بلدرچین پرتقال مجلسی:
برای آماده کردن این بلدرچین خوشمزه مجلسی ابتدا باید بلدرچین را پاک کرده بشویید و بعد از اینکه آب آن کشیده شد به همراه مقداری نمک زردچوبه و زعفران آن را ماساژ داده و مزه دار کنید. هر چقدر بلدرچین درون مواد بیشتر استراحت کرده و مزهدار شود، طعم و مزه آن در زمان پخت نیز بهتر خواهد شد.
در ادامه مقداری کره درون تابه ریخته و روی حرارت باز شود. مقداری روغن مایع نیز به آن اضافه نمایید. زیر حرارت را کم کرده تا کره نسوزد. در ادامه بلدرچین را درون روغن انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید.
پیاز را شسته و با استفاده از رنده آن را ریز کنید. بلدرچین را از درون تابه خارج کرده پیاز را درون مواد کره ریخته و به آن کمی فلفل و زردچوبه اضافه نمایید. بعد از اینکه پیازها سبک و شیشه ای شد به آن مقداری پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده تا عطر و طعم بهتری بگیرد.
در ادامه چند عدد پرتقال را به خوبی آبگیری کرده و مراقب باشید تا هسته و دانه های آن درون آب نریزد. آب پرتقال روی مواد پیازها ریخته و زمان دهید تا با حرارت بجوشد. بلدرچین را به مواد پرتقال خود اضافه کنید.
در مرحله آخری پخت و 40 دقیقه آخر باید به مواد کمی زعفران دم کشیده و نمک اضافه نمایید. در این مدت در تابه را قرار داده تا بلدرچین به خوبی نرم شود توجه داشته باشید که زیر حرارت باید کم باشد تا بلدرچین به آرامی پخته شده و بافت نرمی بگیرد.
سس این غذا باید کمی غلیظ باشد. بعد از اینکه آب پرتقال تبخیر شد و یک سس غلیظ داشتید، بعد از پخت می توانید بلدرچین را درون ظرف ریخته و در کنار پلو و زرشک نوش جان کنید. برای تزیین روی پلو نیز می توانید از پرتقال ورقهای شده استفاده نمایید.
طعم و عطر این بلدرچین بسیار فوق العاده بوده و خوشمزه است. برای معطر شدن این بلدرچین می توانید از پوست پرتقال که رنده کردید استفاده کنید. پوست پرتقال را می توانید در زمان پخت پیاز و یا در مرحله آخر اضافه نمایید.