اگر به دنبال آشپزی های متنوع با دستورهای جدید هستید، حتماً در این بخش همراه ما بوده و آشپزی های جدید را در آرگا دنبال کنید. در این قسمت طرز تهیه لازانیا با مرغ و قارچ را مطالعه خواهید کرد.
لازانیای مرغ و قارچ:
این غذا یک غذای متنوع و متفاوت بوده که تمام مزه فوق العاده دارد. شما می توانید در ادامه این بخش با مراحل تهیه و آماده کردن این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد اولیه:
- سینه مرغ: 1 عدد
- قارچ: 200 گرم
- پیاز: 2 عدد
- فلفل دلمه: 1 عدد
- کره: 50 گرم
- سیر: 2 حبه
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- رب: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 2 و نیم پیمانه
- رب: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک، زردچوبه، اویشن، پودر سیر: به میزان لازم
طرز تهیه لازانیا مرغ و قارچ:
نحوه اماده کردن غذا بسیار ساده بوده و در چند گام و کمترین زمان می توانید یک غذای متنوع با طعم ویژه داشته باشید. در ادامه این بخش مراحل تهیه و آماده سازی این غذا را مطالعه می کنید.
ابتدا باید پیاز و سیر را تفت دهید. برای این کار پیاز را به صورت نگینی برش زده یا رنده کنید. درون قابلمه به همراه مقداری روغن و زردچوبه مواد پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشهای شود. بعد از اینکه عطر پیازها بلند شد، به آن مقداری سیر رنده شده اضافه کرده تا بوی آن به مشام برسد.
در ادامه نوبت به اضافه کردن سینه مرغ می رسد. در این قسمت باید سینه مرغ را به شکل مکعبی برش بزنیم. سینه های مرغ را به همراه پیاز و ادویه های دلخواه خود تفت داده تا رنگ آن تغییر کرده و نیم پز شود. در این قسمت می توانید ادویه های خود را به آن اضافه کنید. فلفل، زردچوبه، نمک، آویشن، پودر سیر و پاپریکا را نیز اضافه کرد و به همراه گوشت تفت داده تا عطر و مزه گوشت ها بهتر شود.
یک عدد فلفل دلمه ای را به صورت نگینی برش زده و به مواد خود اضافه کنید. حالا قارچ خرد شده را به صورت اسلایسی برش زده و به همراه سینه مرغ درون مواد تفت دهید. بعد از تهیه مواد میانی لازانیا آن را از روی حرارت برداشته تا آب کشیده شود.
به مواد خود مقدار رب اضافه کرده تفت داده تا رنگ رب درون مواد باز شده و به خوبی تفت بخورد. برای بهتر شدن پخت مواد می توانیم مقدار کمی آب به آن اضافه کرده تا رب به خوبی درون مواد باز شود.
برای این لازانیا نیاز به یک سس بشامل دارید که دستور تهیه سادهای دارد. برای آماده کردن سس بشامل در ادامه همراهمان باشید. مقدار کره ریخته بعد از اینکه کره باز شد، به آن مقداری آرد اضافه کرده تفت داده تا بوی خامه آرد از بین برود.
در این مرحله به آن کمی سیر اضافه کنید. میتوانید از ادویه آویشن نیز برای مزه دار کردن آن استفاده نمایید. در قسمت بعدی باید کمی شیر به مواد افزوده و روی حرارت گذاشته تا قل بخورد. حالا سس آماده بوده و کنار بگذاریم.
ورقه های لازانیا را درون آب جوش به همراه مقداری نمک روی حرارت ریخته و بعد از نرم شدن آن را آبکش کنید. حالا ظرف مورد نظر را قرار داده یک ورق از لازانیا را قرار دهید. روی آن سس بشامل بریزید و از مواد میانی تهیه شده روی آن قرار دهید.
همین کار را تا مرحله پایانی انجام داده و روی سطح لازانیا را با استفاده از فلفل دلمه قارچ نگینی و پنیر پیتزا دیزاین کنید. لازانیا را درون فرد 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع قرار داده و بعد از طلایی شدن آن را خارج کنید.