ماهان شبکه ایرانیان

روش های درمان چاقی موضعی

در چاقی موضعی چربی در بخش هایی از بدن مثل شکم، کمر، زیر شکم و &#۸۲۳۰; به طور نامتناسب تجمع می یابد. اگر مایلید تا با روش های درمان چاقی موضعی آشنا شوید با این مطلب همراه ما باشید.

روش های درمان چاقی موضعی

چاقی موضعی نوعی از چاقی است که در آن چربی در نواحی خاصی از بدن مثل شکم، ران، باسن و بازوها تجمع می یابند. این چاقی با اضافه وزن عمومی فرق دارد. در این مطلب قصد داریم شما را با روش های درمان چاقی موضعی آشنا نماییم. با ما همراه باشید.

آشنایی با روش های درمان چاقی موضعی

چاقی موضعی به تجمع نامتناسب چربی در نواحی از بدن مثل شکم، کمر، ران، پهلو و … گفته می شود که نسبت به دیگر بخش ها چربی مقاوم تری دارند. سن و جنسیت تاثیر زیادی در افزایش وزن افراد دارد. با بالا رفتن سن، روند متابولیک بدن تضعیف شده و ظرفیت بدن برای چاقی بیشتر می شود.

شایان ذکر است چاقی موضعی با اضافه وزن طبیعی تفاوت دارد زیرا در اضافه وزن طبیعی چربی در سراسر بدن به صورت یکنواخت پخش می شود. در حالی که چاقی موضعی به خاطر عوامل ژنتیکی، هورمونی و سبک زندگی نادرست به وجود می آید.

معمولا زنان در نواحی پایین تنه مثل باسن و ران دچار چاقی موضعی می شوند در حالی که در مردان بیشتر ناحیه شکم دچار چاقی موضعی می شود. چاقی موضعی فقط در یک ناحیه خاص از بدن ایجاد شده و فرم بدن ناهماهنگ می شود.

از این رو فرد با مشکلاتی مثل عدم یافتن لباس مناسب یا احساس ناخوشایند در بدن روبرو می شود. به طور کلی  این نوع چاقی علیرغم تاثیرات منفی بر زیبایی ظاهری، می تواند مشکلات سلامت و بهداشتی جدی تری از جمله خطر ابتلا به بیماری های دیابت، قلبی و … را به دنبال داشته باشد.

به این ترتیب اهمیت دارد که نسبت به راهکارهایی برای پیشگیری و درمان آن اقدام شود. در ادامه با روش های مختلف درمان چاقی موضعی آشنا خواهید شد.

1. رفع چاقی موضعی با رژیم غذایی صحیح

رایج ترین روش برای درمان چاقی شکم و پهلو استفاده از رژیم غذایی صحیح است. داشتن یک رژیم غذایی اصولی می تواند فرد را در بهبود این چاقی موضعی بسیار کمک کند. البته بهتر است زیر نظر یک متخصص این رژیم را دنبال کنید تا به بدن آسیبی وارد نشود.

2. رفع چاقی موضعی با ورزش های هوازی

باید در کنار یک رژیم غذایی مناسب از ورزش منظم هم غافل نباشید. برخی می خواهند تنها از چربی یک نقطه از بدن راحت شوند اما همه راه حل ها برای کل بدن بوده و این امکان نیست که تنها بخش هایی از بدن لاغر شود. برای هر نوع کاهش وزن، باید ورزش های هوازی مثل دویدن، شنا، طناب زدن، دوچرخه سواری و پیاده روی به مدت نیم ساعت و چهار روز در هفته انجام شود.

ورزش هوازی با تاثیر روی چربی های بدن، به تدریج چاقی های موضعی را رفع می کنند. فعالیت های شدید ورزشی منجر شده خون در بدن با سرعت بیشتری جریان یابد. در نتیجه ضربان قلب بیشتر شده و کالری زیادی می سوزانید.

3. رفع چاقی موضعی با لیپوساکشن

عمل لیپوساکشن برای درمان چاقی موضعی استفاده می شود. در این عمل چربی با حرکت متعدد یک لوله فلزی و توسط امواج اولتراسونیک تجزیه و له می شود. بعد چربی نیمه جامد توسط مکش به بیرون بدن منتقل می شود. لیپوساکشن با توجه به نوع چربی و تعداد ناحیه متغیر بوده و ممکن است بین یک تا چهار ساعت این عمل طول بکشد.

از عوارض این عمل می توان به آمبولی و گاهی مرگ ناگهانی اشاره کرد. این روش بدون ورزش و رژیم غذایی نمی تواند ماندگاری داشته باشد.

4. کربوکسی تراپی

این روش یکی از بهترین و مدرن ترین شیوه ها برای درمان چاقی موضعی می باشد. در این روش گاز دی اکسید به ناحیه مورد نظر تزریق می شود. این گاز موجب سوخت و ساز بیشتر در بدن می شود. از مزایای کربوکسی تراپی می توان به حذف سلولیت، سفت شدن بافت زیرپوستی و مقابله با شلی پوست اشاره نمود.

هر جلسه کربوکسی تراپی حدود 10-15 دقیقه زمان می برد. ضمنا این روش عوارض خاصی ندارد ولی امکان بروز سوزش در ناحیه تزریق، قرمزی پوست، کبودی محل تزریق و احساس گرمای زیاد در محل تزریق ایجاد شود.

5.  دستگاه LPG 

دستگاه LPG  یکی از مدرن ترین دستگاه های ورزشی جهت ماساژ درمانی و چربی های اضافی بدن می باشد. استفاده از این دستگاه روشی کم عارضه برای درمان چاقی موضعی گزارش شده است. عملکرد دستگاه توسط ماساژ و مکش بوده و به کمک حرکات مکشی ضمن افزایش قوام پوست سطح آن را یکنواخت تر می نماید.

قابل ذکر است پارافینی که در این روش روی پوست اعمال می شود ممکن است مضراتی داشته و به علت از دست دادن آب میان بافتی به عروق طبیعی بدن آسیب بزند.

6. رفع چاقی موضعی با طب سوزنی

طب سوزنی یک روش مکمل درمانی و بی خطر برای بهبود چاقی موضعی است. در این روش با کاهش اشتهای فرد، میزان اشتهای وی برای تغذیه کاهش یافته و منجر به کاهش وزن می شود. تعداد جلسات طب سوزنی هفته ای دو جلسه به مدت دوازده جلسه است و گاهی ممکن است بسیار طول بکشد.

از عوارض طب سوزنی می توان به درد، کبودی، خونریزی و عفونت اشاره کرد.

7. رفع چاقی موضعی با مزوتراپی

در این روش میزان کمی از دارو زیر پوست جهت شکستن چربی و بهبود گردش خون لنف و تخلیه ورید تزریق می شود. تزریق چربی اکسید، سبب ضعیف شدن بافت شده و سلول ها کم و کوچک می شوند. از عوارض مزوتراپی می توان به خارش، قرمزی، درد، حساسیت، حالت تهوع، ورم، کبودی، زخم، لکه های تیره روی پوست و حالت تهوع اشاره کرد.

8. رفع چاقی موضعی با هایفو

هایفو شبیه دستگاه سونوگرافی بوده و برای رفع چاقی موضعی استفاده می شود. این دستگاه به کمک یک مبدل اولتراسوند انرژی را به نواحی مورد نظر رسانده تا صاف و یکدست شوند. این انرژی سلول های چربی زیر پوست را تجزیه کرده و به کمک فرایندهای طبیعی متابولیسم بدن را پردازش می کند.

قابل ذکر است به خاطر استفاده از اولترا سوند، لایه های بالایی پوست نواحی مورد هدف تا حد بسیاری تحت تاثیر نیستند. ضمنا این درمان معمولا دردناک نیست. از عوارض هایفو می توان به تورم، قرمزی و سوزن سوزن شدن پوست اشاره کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی