ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خاگینه خرما با دستور پخت آسان

اگر علاقه مند به رسپی های جدید و خوشمزه هستید در این قسمت باید با طرز تهیه خاگینه خرما محبوب آشنا شوید. این نوع خاگینه خواص زیادی دارد.

طرز تهیه خاگینه خرما با دستور پخت آسان

خاگینه خرما با یک رسپی ویژه و خوشمزه را در این قسمت مطالعه می‌ کنید. این غذا تمام مزه فوق العاده‌ ای داشته و خواص بسیار زیادی دارد. شما در ادامه این قسمت با طرز تهیه خاگینه خرما آشنا خواهید شد.

طرز تهیه خاگینه خرما

رسپی مخصوص خاگینه خرما:

این غذا بسیار مقوی بوده و برای افرادی که سیستم دفاعی ضعیفی دارند، گزینه مناسبی می‌ باشد. شما می‌ توانید این خاگینه را با تخم مرغ محلی و خرمای اصیل تهیه کنید. طرز تهیه خاگینه و خاگینه مغزدار با رسپی های دیگر را در لینک معرفی می کنیم.

مواد اولیه:

  • آرد: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • خرما: 18 عدد
  • ماست: 4 قاشق غذاخوری
  • زعفران: 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل: 1 دوم قاشق مرباخوری
  • خلال پسته و گردو: به میزان لازم

مواد شربت:

  • شکر: 1 دوم پیمانه
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • اب: 1 پیمانه

طرز تهیه خاگینه خرما:

برای آماده کردن خاگینه ویژه ابتدا باید یک قابلمه به همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، خرماها را درون آن انداخته و زمان دهید تا 3 دقیقه بجوشد. در مرحله بعدی خرماها را درون آب سرد انداخته و در این قسمت به راحتی خرما از پوست جدا می‌ شود. حالا خرماها را دانه کنید و در ظرفی کنار بگذارید.

رسپی خاگینه خرما

در قسمت بعدی نوبت به هم زدن تخم مرغ‌ ها می‌ رسد. در این قسمت باید تخم مرغ را درون ظرفی شکسته و با چنگال به خوبی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

حالا به تخم مرغ‌ ها مقداری وانیل و بکینگ پودر اضافه کرده تا هم عطر بهتری به تخم مرغ بدهد و با وجود بکینگ پودر پف بیشتری خواهد کرد. در این بخش نیز مقداری ماست اضافه کنید تا بافت خاگینه شما بهتر شود.

در این مرحله از  طرز تهیه خاگینه خرما برای این خاگینه باید مقداری آرد نیز اضافه کنید. در این قسمت مقداری آرد به مواد خود افزوده و مجدد هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله نهایی نیز مقداری زعفران دم کرده به مواد اضافه کرده تا هم عطر و بوی آن را بهتر کند و هم خاگینه خوشرنگ‌ تری داشته باشید. شما می‌ توانید در این قسمت انواعی از مغزیجات خرد شده یا کنجد نیز به مواد اضافه نمایید که سلیقه‌ ای است.

درون تابه مقدار کره یا روغن ریخته و خرماها را درون آن بریزید. بعد از اینکه خرما درون تابه کمی تفت خورد، روی آن باید مواد تخم مرغ و ماست مخلوط شده خود را بریزید. روی آن مقدار کنجد ریخته درب تابه را قرار داده نه زمان تخم مرغ پخته شده و به خوبی پف کند.

در مرحله آخر باید شربت تهیه شده خاگینه را روی آن بریزید. شکر را به همراه مقداری گلاب و زعفران و آب ترکیب کرده روی حرارت بگذارید تا شهد جذب خاگینه‌ ها شود. در ادامه می‌ توانید خاگینه را نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان