ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش نارنگی خوش طعم و ایده آل

اگر علاقه مند به دستورهای آشپزی جدید هستید در این قسمت با طرز تهیه خورشت نارنگی محبوب همراه ما باشید. این خورشت طعم و مزه جذابی دارد.

طرز تهیه خورش نارنگی خوش طعم و ایده آل

اگر می‌ خواهید در سفره پذیرایی خود انواع خورش‌ های جدید و به روز را داشته باشید، در این قسمت با طرز تهیه خورشت نارنگی که یک خورشت متنوع جدید و جذاب است همراه ما باشید. این خورش را شاید در کمتر مجالسی دیده باشید.

رسپی خورشت نارنگی

خورشت نارنگی مخصوص:

این خورشتم و مزه فوق العاده‌ ای داشته و می‌ تواند برای پذیرایی‌ های شما مناسب باشد. به ویژه اینکه یک خورشت متنوع است و در کمتر جای این خورش سرو می‌ شود. طرز تهیه خورش متنجان و خورش لبو با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه می کنید.

مواد اولیه:

  • پیاز: 1 عدد
  • نارنگی: 5 عدد
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • گوشت: 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 1 دوم قاشق چای خوری
  • فلفل، زردچوبه و نمک: به میزان لازم
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب جوش: 1 لیوان

طرز تهیه خورشت نارنگی:

مراحل آماده‌ سازی این خورشت ویژه و مواد بسیار ساده بوده، شما می‌ توانید در چنگام یک خورشت متنوع و جدید برای پذیرایی‌ های خود داشته باشید. برای این خورش حتماً باید از آب نارنگی استفاده کنید. بهتر است نارنگی‌ ها شیرین باشد تا طعم بهتری به غذای شما بدهد. در صورت دلخواه می‌ توانید از نارنگی‌ های ملس نیز استفاده کنید.

مواد خورشت نارنگی

ابتدا نارنگی‌ ها را پوست کنده و به صورت اسلایسی برش بزنید. این کارو با استفاده از چاقوی تیز انجام داده تا نارنگی‌ ها خیلی له نشود. بهتر است نارنگی‌ های شما کمی آبدار باشد تا طعم بهتری به خورش بدهد. اگر احساس می‌ کنید، حجم آب نارنگی‌ ها کم است می‌ توانید از میزان نارنگی بیشتری استفاده کنید.

نارنگی را پوست کنده و به صورت نگینی برش بزنید. حالا درون قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته و پیازها را درون آن بریزید. پیازها را با حرارت ملایم تفت داده تا سبک و طلایی شود. در ادامه با آن مقداری فلفل، زردچوبه و نمک اضافه کنید.

حالا بعد از شیشه‌ ای شدن پیازها به آن مقداری گوشت گوسفندی اضافه کرده گوشت را به همراه پیاز با حرارت ملایم تفت داده تا تغییر رنگ داده و پخته شود. در ادامه رو به گوجه فرنگی اضافه کرده تفت داده تا بوی خامی رب از بین رفته و درون مواد گوشتی باز شود.

حالا مقداری آب جوش را روی مواد گوشت ریخته و روی حرارت زمان داده تا مواد مجدد به جوش بیاید. 40 دقیقه به مواد گوشت زمان داده تا کمی پخته شود. بعد از اینکه مقداری گوشت‌ ها نرم شد، نوبت به اضافه کردن نارنگی‌ ها می‌ رسد.

طرز تهیه خورشت نارنگی

برای اینکه پخت گوشت شما زودتر انجام شود، می‌ توانید رب را نیز در مرحله آخر اضافه کرده بعد از پخت گوشت‌ ها رب را به همراه مقداری روغن درون تابه تفت داده تا رنگ رب باز شود.

حالا در یک ربع و 20 دقیقه به مواد زمان داده تا رب درون مواد رنگ بدهد، در مرحله بعدی اسلایس های نارنگی را درون تابه بیاندازید. شما می‌ توانید رب گوجه فرنگی را در این غذا به طور کامل حذف کرده و به جای آن کمی زعفران اضافه کنید.

در مرحله آخر از طرز تهیه خورشت نارنگی کمی به مواد زمان داده تا نارنگی‌ ها به مواد خورشت شما مزه بدهد. بعد از نیم ساعت خورشت را می‌ توانید از روی حرارت برداشته و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان