ماهان شبکه ایرانیان

مجسمه‌های پارک دانشجو سرقت یا جابه‌جایی؟/ توضیحات شهرداری

مجسمه‌های آب‌نمای پارک دانشجو نه سرقت شده‌اند و نه تخریب، بلکه تنها جابجا شده‌اند. پس از مرمت آبنمای پارک دانشجو، مجسمه‌ها دوباره در همین پارک یا در نقطه دیگری از شهر تهران جانمایی خواهند شد.

مجسمه‌های پارک دانشجو سرقت یا جابه‌جایی؟/ توضیحات شهرداری

به گزارش خبرآنلاین،هنوز ماجرای سرنوشت نامعلوم تعدادی از مجسمه ‌های تهران در سال 1398 از یاد تهرانی‌ها نرفته است؛ 12 مجسمه که وزن هرکدام تا 700 کیلوگرم می‌رسید و اغلب آن‌ها آثار شاخص هنرمندان برجسته بودند، از سطح شهر ناپدید شدند. مقامات مسئول وقت اعلام کردند که مجسمه‌ها سرقت شده‌اند، اما هیچ‌گاه خبری از دستگیری افراد مسئول این سرقت‌ها منتشر نشد.

تسنیم در خبری نوشت: در روزهای اخیر، ناپدید شدن مجسمه‌های آب‌نمای پارک دانشجو در خیابان انقلاب که کودکانی را در حال بازی نشان می‌داد، یک اثر سنگی از هنرمندی ایتالیایی و متعلق به اولین سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران، خبرساز شد و با تداعی سرقت سریالی مجسمه‌ها در دهه 80، این پرسش را مطرح کرد که آیا این مجسمه‌ها نیز به سرنوشت مجسمه‌های قبلی دچار شده‌اند؟

اگرچه دریافت پاسخ این پرسش از مسئولان شهرداری تهران زمان‌بر شد، اما رضا افشاری، رئیس اداره زیباسازی شهرداری منطقه 11 تهران، ماجرا را تشریح کرد و گفت: مجسمه‌های واقع در بوستان دانشجو برای مرمت آبنمای این مجموعه جابجا شده‌اند و سرقت یا تخریب نشده‌اند.

وی با بیان اینکه یکی از رسانه‌ها اعلام کرده بود که مدیران شهرداری منطقه 11 پاسخگو نبوده‌اند، در حالی که این‌طور نبوده و بنده تکذیب می‌کنم که مجسمه‌ها مفقود یا سرقت شده‌اند، ادامه داد: شهرداری مسئول المان‌های شهری است و در همین راستا در طرح بازپیرایی بوستان دانشجو توسط شهرداری منطقه 11 اقدامات متعددی در حال اجرا است.

رئیس اداره زیباسازی شهرداری منطقه 11 افزود: در این طرح، ابتدا دست‌فروشان ساماندهی شدند، وضعیت حقوقی مسجد و مجموعه حضرت ولیعصر در حال پیگیری قضائی است، زمین چمن و فضای بازی در حال احداث و توسعه است، دو سن اجرای برنامه فرهنگی در بوستان ساخته شده، حریم مجموعه تئاترشهر با تسهیلگری شهرداری در حال پیگیری است، روشنایی بوستان بهبود یافته، آبخوری و سرویس‌های بهداشتی در حال مرمت هستند، شبکه توزیع آب بوستان در حال توسعه است و در کنار این اقدامات، آبنمای بوستان نیز در حال مرمت است.

این مقام مسئول در منطقه 11 اظهار کرد: از ابتدای فصل، برای توسعه بوستان، آبنما تخلیه و مرمت شبکه زیرین آن توسط گروه فنی آغاز شده است؛ مجسمه‌ها برای اصلاح آبنما جابجا شده‌اند و پس از اصلاح و بازپیرایی، طبق نظر کارشناسان شهری و زیباسازی، مجسمه‌ها یا در همین بوستان یا در نقطه دیگری از شهر تهران جانمایی خواهند شد.

233217

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان