ماهان شبکه ایرانیان

لعابدار شدن خورش قیمه با چند فوت و فن حرفه ای

با روش های لعابدار شدن قیمه در این‌ قسمت همراه ما باشید. این روش به داشتن یک خورشت خوشمزه و عالی کمک می کند.

لعابدار شدن خورش قیمه با چند فوت و فن حرفه ای

برای اینکه یک خورشت مجلسی و جا افتاده داشته باشید، باید تکنیک‌ های لعابدار شدن خورش قیمه را به خوبی بدانید. در این قسمت می‌ توانید با این تکنیک‌ ها آشنا شوید.

خورش قیمه لعابدار

نحوه لعابدار شدن خورش قیمه:

خورش قیمه یکی از محبوب‌ ترین غذاهای اصیل و سنتی ایرانی بوده که در تمام مجالس سرو می‌ شود. برای اینکه یک خورشت مجلسی و در عین حال جا افتاده داشته باشد، یک سری از تکنیک‌ ها را باید رعایت کنید که به غلظت خورشت شما کمک می‌ کند. ما در ادامه این قسمت مهم ترین این تکنیک‌ ها را برای شما بیان می‌ کنیم.

شما با همین تکنیک می‌ توانید انواع خورش‌ ها را غلیظ و مزه‌ دار کردن خورش کرفس، خورش قورمه سبزی و دیگر خورش‌ ها را می‌ توانید با همین روش غلیظ کنید. شما می‌ توانید از تکنیک‌ های مختلفی مانند: افزودن رب افزودن آرد افزودن آلو افزودن سیب زمینی و بادمجان استفاده نمایید.

روش اول و مهم برای اینکه یک قیمه غلیظ داشته باشید، تفت دادن رب می‌ باشد. رب را به همراه مقداری روغن تفت داده تا بوی خامی آن از بین رود. بعد از اینکه لپه‌ ها و گوشت‌ های شما نرم شد، رب را به مواد خود اضافه کنید. حالا در ادامه 40 دقیقه به مواد زمان داده و زیر حرارت را کم کرده تا با حرارت ملایم رب درون خورشت باز شده و جا افتاده شود.

خورش قیمه جا افتاده

روش دیگر افزودن چند دانه آلو می‌ باشد. می‌ توانید از چهار دانه آلوی خورشتی برای غلیظ شدن آن استفاده کنید. همزمان با افزودن رب به آن مقداری آلو نیز اضافه کرده که به غلظت مواد شما کمک می‌ کند.

در تکنیک دیگر می‌ توانید یک قاشق غذاخوری آرد معمولی را به همراه مقداری روغن تفت داده و بعد به آن رب را اضافه کنید. آرد را به همراه مواد درون خورشت ریخته تا به جا افتاده شدن خورشت شما کمک کند.

نکته مهم و طلایی برای داشتن یک خورشت مجلسی و فوق العاده مدت زمان پخت می‌ باشد. شما برای داشتن یک خورشت فوق العاده باید زمان کافی برای جا افتاد شدن خورش داشته باشید، دو عدد پیاز بزرگ را به خوبی رنده کرده آب آن را بگیرید.

به همراه مقداری روغن تفت داده و گوشت‌ ها را نیز درون مواد پیاز تفت دهید تا سرخ شود. ادویه فلفل، زردچوبه را اضافه کرده و لپه‌ های خود را نیز به صورت جداگانه با مقداری روغن خوب تفت دهید تا بوی لپه ‌ها از بین رود. حالا در ادامه با آن آب اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید.

لعابدار شدن خورش قیمه

برای یک خورشت جا افتاده نیاز به 4 الی 5 ساعت زمان دارید. باید در مرحله اول پخت درب قابلمه را خوب قرار داده تا خورش شما پخته شود. بعد از اینکه رب را در یک ساعت پایانی به مواد اضافه کردید، درب قابلمه را به صورت نیم باز قرار داده و حرارت را خیلی کم کنید تا با حرارت ملایم مواد شما جا افتاده شود و خورش به غلظت لازم برسد.

اگر احساس خورشت زیاد است، باید ابتدا زیر حرارت را بلند کرده و بعد آن را کم کنید تا به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه با درب نیمه باز خورشت پخته شود. این کار به غلظت و جا افتاده شدن خورشت شما کمک می‌ کند. در تکنیک دیگر می‌ توانید از سبزیجاتی مانند: سیب زمینی درون خورشت خود استفاده کنید که موجب جا افتاده شدن آن خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان