ماهان شبکه ایرانیان

برخورد جدی با تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های دامی زنجان

رصد مستمر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان منجر به تشکیل ۷۵ پرونده تخلف و پلمب یک واحد شد.

برخورد جدی با تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های دامی زنجان

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، مدیرکل دامپزشکی استان اعلام کرد که از ابتدای امسال، در پی نظارت‌های دقیق بهداشتی، 75 پرونده تخلف برای واحدهای تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی تشکیل و به مراجع قانونی ارجاع شده است. همچنین، یک مرکز عرضه متخلف به دلیل رعایت نکردن استانداردهای بهداشتی تعطیل شد.

در طول این مدت، بیش از 15 هزار و 94 بازدید بهداشتی از مراکز مرتبط، از جمله واحدهای تولید، فروشگاه‌های عرضه، مراکز گردشگری، رستوران‌ها و خودروهای حمل فرآورده‌های دامی انجام شده است. این نظارت‌ها با هدف کنترل سلامت مواد پروتئینی و جلوگیری از عرضه محصولات غیربهداشتی ادامه دارد.

در جریان این بازرسی‌ها، 187 هزار و 703 کیلوگرم فرآورده خام دامی تحت بررسی قرار گرفت که پس از انجام آزمایش‌های تخصصی، 81 هزار و 212 کیلوگرم از این محصولات به دلیل عدم مطابقت با استانداردهای بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شد.

در این مدت، یک هزار و 375 مورد تخلف بهداشتی شناسایی و 807 نمونه از فرآورده‌های خام دامی برای بررسی سلامت و کیفیت به آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی استان ارسال شد.

مدیرکل دامپزشکی زنجان از شهروندان خواست که برای حفظ سلامت خود و خانواده‌شان، گوشت، مرغ، ماهی و تخم‌مرغ را تنها از مراکز مجاز و معتبر که دارای مهر دامپزشکی، برچسب تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری استاندارد هستند، تهیه کنند.

وی همچنین از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق شماره 1512 به ادارات دامپزشکی اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم انجام شود.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به اهمیت سلامت عمومی، بازرسی‌ها و پایش‌های بهداشتی در حوزه تولید، توزیع و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در استان با دقت و کیفیت بیشتری ادامه خواهد یافت تا از عرضه محصولات ناسالم جلوگیری شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان