ساندویچ بیکن بسیار پرطرفدار است و بر حسب سلیقه و ذائقه می توان با مواد اولیه متنوعی و به روش های مختلفی این ساندویچ خوشمزه و دلچسب را آماده و از خوردن آن لذت برد. در ادامه مطلب طرز تهیه ساندویچ بیکن خوشمزه را به دو روش فرا می گیرید.
طرز تهیه ساندویچ بیکن خوشمزه و پرطرفدار
ساندویچ بیکن را می توان به چندین روش و با استفاده از مواد اولیه متنوعی تهیه کرد. این ساندویچ خوشمزه عطر و طعم بی نظیری دارد و می تواند یک تنوع جذاب در برنامه غذایی شما باشد. از آن جا که ساندویچ بیکن را به شیوه های مختلفی درست می کنند می توان بر اساس سلیقه و ذائقه غذایی خود آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ بیکن را به دو طریق فرا می گیرید.

ساندویچ بیکن گوشت و پنیر
برای تهیه ساندویچ بیکن گوشت و پنیر خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز است:
- دو عدد برش بیکن گوشت گوساله یا گوسفند
- دو ورق پنیر چدار
- دو قاشق چای خوری کره
- نان باگت
- 60 گرم پنیر خامه ای
- فلفل هالوپینو دو عدد
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه و خوش طعم ابتدا فلفل های هالوپینو را کبابی کنید. بهتر است فلفل ها را 5 دقیقه ای روی حرارت قرار داده تا اطراف آن ها هم نیم سوز گردد. بعد فلفل ها را در فویل قرار داده و بعد از پنج دقیقه از فویل بیرون آورید.
پوست فلفل ها را جدا کرده و از وسط برش بزنید. دانه های فلفل را خارج کنید. در ادامه بیکن های گوشت را در تابه ای روی حرارت قرار دهید. بعد از هشت دقیقه حرارت را خاموش کنید. کره را در تابه ای دیگر بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

سپس نان باگت را در آن دو دقیقه قرار دهید تا کمی برشته شود. حالا پنیر چدار بیکن های سرخ شده و فلفل های کبابی را روی یک نان قرار دهید. روی نان دیگر هم پنیر چدار و پنیر خامه ای بریزید. بعد نان ها را روی هم قرار دهید و ساندویچ را در کره سرخ کنید.
ساندویچ بیکن گوشت و سالامی
مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ساندویچ بیکن گوشت و سالامی عبارت است از:
- بیکن گوشت چهار برش
- سالامی چهار برش
- پنیر گودا یک ورق
- پیاز سه حلقه
- گوجه فرنگی سه ورق
- کره ده گرم
- سس مایونز و سس پستو هر یک دو قاشق غذاخوری
- نان همبرگر یک عدد
طرز تهیه :
برای تهیه ساندویچ بیکن گوشت و سالامی که بسیار سریع و راحت آماده می شود ابتدا بخش خارجی نان را به کره آغشته و نان را در فر بگذارید تا ترد شود. قسمت داخلی نان را هم به سس مایونز و سس پستو آغشته کنید.

بعد بیکن گوشت، گوجه فرنگی، سالامی، پنیر و پیاز را روی نان قرار دهید. لایه دیگر نان را روی مواد ساندویچ بگذارید. ساندویچ بیکن گوشت و سالامی آماده است. می توانید آن را با نوشیدنی دلخواه میل و از عطر و طعم آن بسیار لذت ببرید.
در پایان همچنین می توانید طرز تهیه ساندویچ فوکاچیا و طرز تهیه ساندویچ نروژی را نیز مطالعه نمایید.