ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه حلوای ترح گزینه ای ایده آل برای سفره افطار

طرز تهیه حلوای ترح با یک دستور آسان را در این قسمت می خوانید. این حلوا با آرد و گلاب تهیه می شود و یک نوع اوماج است.

طرز تهیه حلوای ترح گزینه ای ایده آل برای سفره افطار

اگر به دنبال دسرهای متنوع و پیش غذاهای جدید و جذاب بین‌ المللی هستید، در این قسمت با طرز تهیه حلوای ترح همراه ما باشید. این حلوای سنتی برای وعده‌ های افطار بسیار مناسب می‌ باشد.

طرز تهیه حلوای ترح

نحوه تهیه حلوای ترح محبوب:

این حلوای مخصوص و خوشمزه با روغن حیوانی طبخ می‌ شود و یک نوع اوماج به شمار می‌ آید. حلوایی که برای وعده‌ های افطاری سرو شده و یک نوع کاچی مقوی نیز می‌ باشد. طرز تهیه حلوای ملکی و حلوای یخچالی  با دستور ساده را در لینک مطالعه می کنید.

مواد اولیه:

  • آرد: 1 پیمانه
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • گلاب: به میزان لازم
  • گردو آسیاب: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی: 1 دوم پیمانه
  • زعفرا دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • شیره انگور: 1 دوم پیانه

طرز تهیه حلوای ترح عربی:

اولین مرحله از تهیه این حلوا آماده کردن آرد آن می‌ باشد. آرد این حلوا مانند آماج بوده و باید به صورت گلوله‌ ای باشد. پس در مرحله ابتدا مقداری آرد را درون ظرفی ریخته و به آن کم کم گلاب را اضافه کنید. سعی کنید، گلاب را در همه قسمت‌ ها پخش کنید. حالا با دست آردها هم زده و گلاب را اضافه کنید تا تمام آردها گلوله‌ ای شود.

حلوای ترح

حالا مواد گلوله‌ ای شده آ را درون یک صافی ریخته و به آرامی آن را تکان دهید تا آردهای اضافه خارج شود. خمیرهای آماده شده خود را درون یک سینی پهن کرده تا کمی خشک‌ تر شوند. یک تابه مناسب برداشته و درون آن مقداری کره حیوانی یا روغن حیوانی بریزید.

وقتی که روغن‌ ها کمی حرارت دید و داغ شد، آردهای گلوله‌ ای شده خود را به آن اضافه کرده و درون مواد تفت دهید. در صورتی که آوماج‌ های شما کمتر رطوبت داشته باشد و بیشتر خشک شده باشد، روغن کمتری جذب می‌ کند و یک اوماج کم روغن دارید.

با استفاده از کفگیر چوبی مواد را خوب هم زده تا به سرعت آردهای شما طلایی شوند. بعد از اینکه بوی خامی آردها از بین رفت، به آن مقداری زردچوبه اضافه کرده و مجدد به همراه مواد تا ادویه بوی خامی آرد را از بین ببرد. در ادامه می‌ توانید مقداری ادویه مخصوص کاچی نیز اضافه کنید.

طرز پخت حلوای ترح

شیره انگور را به همراه مقداری آب جوش ترکیب کرده و به مواد خود اضافه نمایید. مقداری مواد را هم زده تا آرد روی حرارت سفت شود و به خوبی جمع شده باشد. بهتر است زیر حرارت را کم کرده تا حلوای شما با حرارت ملایم تفت بخورد و به این صورت پخته بهتری داشته باشد.

طرز تهیه حلوای ترح به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک حلوای مقوی و خوشمزه داشته باشید. این حلوا در برخی مناطق در زمان افطار سر می‌ شود و به دلیل اینکه یک حلوای مقوی است، برای افطار مناسب می‌ باشد.

در برخی از نواحی همچنین علم حلوا را به همراه نان سنگک سرو می‌ کنند که به عنوان یک نوع میان وعده و غذا تهیه می‌ شود. برای تزیین سطح حلوا می‌ توانید از مقداری دارچین، پودر پسته و یا غنچه‌ های گل محمدی نیز استفاده کنید. شما می‌ توانید این حلوا را در ظرف‌ های تک نفره نیز سرو نمایید

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان