نارنج با عطر و بوی بی نظیر خال برای تهیه انواع سالاد و مواد غذایی استفاده می شود. شما در این بخش با طرز تهیه خورش نارنج شمالی آشنا می شوید. این خورشت معطر طعم بسیار فوق العاده و جذابی دارد.

خورش نارنج، طعمی نو با رنگ و بویی سنتی!
با توجه به اینکه نارنج می تواند طعم تلخی داشته باشد، شما باید روش های از بین بردن تلخی نارنج را بدانید. ما در این قسمت تمامی این مراحل را به شما آموزش می دهیم. طرز تهیه خورش کیوی و خورش فسنجان با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- سیر تازه: 2 بوته
- آرد برنج: 1 قاشق چای خوری
- گردو سابیده شده: 3 قاشق غذاخوری
- نارنج: 5 عدد
- گوشت سینه مرغ: 500 گرم
- فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- آب: 3 لیوان
طرز تهیه خورش نارنج:
این خورش بسیار خوشمزه بوده و طعم جذابی دارد. برای افرادی که به دنبال عطرهای ویژه با طعم ترش و ملس هستند، این غذا را پیشنهاد می کنیم. ابتدا سیرها را رنده کرده و درون تابه بریزید. درون ظرف خود دو قاشق غذاخوری روغن ریخته و سیر را به همراه آن تفت دهید.

کمی فلفل، نمک و زردچوبه بسیار اضافه کرده و تفت دهید. حالا گردوهای آسیاب شده را به آن اضافه کنید. مقداری آرد برنج نیز درون مواد خود تفت داده تا بوی آن گرفته شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. گوشت سینه مرغ را تکه تکه کرده و درون روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه گوشت مرغ تغییر رنگ داد، به آن مخلوط سیر گردو و آرد برنج را اضافه کرده و به همراه مرغ تفت داده 3 لیوان آب روی مواد ریخته و به خورشت خود یک ساعت زمان دهید تا بپزد. در حین پخت نیز درب قابلمه را نیمه باز قرار دهید تا مواد شما جا افتادهتر شود.
در فاصله پخت می توانید نارنج ها را به دو قسمت تقسیم کرده هسته نارنج را جدا کرده و آب آن را بگیرید. از یک کفگیر آهنی استفاده کرده و روی شعله گاز آن را داغ کنید. کفگیر باید به خوبی داغ و گداخته شود.
کفگیر آهنی را چندین مرتبه درون آب نارنج قرار داده و خارج کنید تا آب نارنج بنفش رنگ شود. آب نارنج آماده شده را به خورشت خود اضافه کرده تا درون مواد به خوبی جا افتاده شود و بپزد. این کار باعث شد تا تلخی آب نارنج از بین برود.

شما باید از میزان زیادی گردو درون این خورش استفاده کنید تا به خوبی روغن دار و جا افتاده شود. بعد از جا افتاده شدن می تواند خودش را از روی حرارت برداشته و در کنار یک پل زعفرانی معطر استفاده کنید.
طرز تهیه خورش نارنج با مرغ در این بخش آموزش داده و شما می توانید، این خورش را با گوشت نیز تهیه کرده که یک رسپی ویژه دارد. این خورش ها مخصوص شمال بوده و با همین دستور تهیه می شود. رنگ این خورش محبوب آبی رنگ بوده و طعم و عطر بی نظیری دارد. شما می توانید این خورش شمالی متنوع و جدید را برای پذیرایی در مهمانی های خود نیز تهیه کنید.