خورش قیمه یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی بوده که محبوبیت زیادی دارد. اما ما در این بخش با طرز تهیه خورش قیمه رژیمی که یک رسپی جدید دارد، آشنا می شویم.

طرز تهیه خورش قیمه رژیمی با طعم اصیل ایرانی
اگر شما هم علاقه زیادی به این خورش دارید، اما به خاطر مصرف روغن و یا سطح بالای چربی آن نمی توانید آن را بخورید، می توانید با نوع رژیمی این خورشت آشنا شوید. طرز تهیه خورش نارنج و طرز تهیه خورش کیوی با رسپی های مخصوص را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- گوشت قرمز: 450 گرم
- لپه زرد: 100 گرم
- پیاز: 1 عدد
- فلفل، زردچوبه، نمک: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی: 2 عدد
- زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- سبب زمینی: به مقدار لازم
دستور پخت:
برای اینکه خورشت شما رژیمی باشد، می توانید از روغن کمتری استفاده کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه ریخته و گوشت های خرد شده را درون آن تفت دهید. اگر تاب نچسب دارید، می توانید از مقدار روغن کمتری هم استفاده کنید و یا می توانید بدون روغن مواد را تفت دهید.

گوشت ها را از درون تابه برداشته و پیازها را به همراه روغن باقیمانده تفت داده و اگر می توانید بدون روغن مواد را تفت دهید. برای این کار باید یک قاشق آب روی پیاز ریخته تا به صورت کاراملی بپزد و روی پیازها گوشت ها را قرار داد و درب تابه را قرار دهید. این کار باعث شده تا گوشت با حرارت ملایم تفت خورده و بپزد.
لپه ها را شسته و از شب قبل خیس کنید. چند مرتبه آب آن را عوض کرده تا نفخ لبه ها از بین برود. در ادامه لپه را درون تابه نچسب تفت داده تا بوی خامی لپه از بین برود و بعد لپه ها را به مواد گوشت و پیاز اضافه کنید. مقداری ادویه فلفل، زردچوبه به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.

در قسمت بعدی طرز تهیه خورش قیمه رژیمی روی سطح گوشت را با مقداری آب جوش پوشانده و درب تابه را قرار دهید تا به خوبی پخته شود. مدت زمان پخت این قیمه دو ساعت بوده بعد از دو ساعت که گوش و لپه ها به خوبی پخته شد، درون تابه ای دیگر مقداری رب را تفت داده و بعد از اینکه بوی خامی رب از بین رفت به مواد گوشت اضافه کنید و کمی نمک به آن بزنید. لیمو عمانی ها را نیز برش زده و دانه را خارج کرده و درون قابلمه اضافه کنید.
زعفران دم کرده را نیز به مواد بزنید زعفران موجب شده تا عطر بهتری به خورشت شما بدهد. در این قسمت باید درب قابلمه را به صورت نیمه باز قرار داده تا خورشت به خوبی جا افتاده شود. زیر حرارت را نیز بسیار کم کرده تا به آرامی مواد شما به غلظت مناسب برسد و رب و زعفران به خورش رنگ بدهد.