ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیتزا حلزونی مرحله به مرحله ؛ خوشمزه، راحت و متفاوت

برای شما علاقه مندان به اشپزی های به روز در این قسمت طرز تهیه پیتزا حلزونی را قرار داده ایم که رسپی ساده ای دارد.

طرز تهیه پیتزا حلزونی مرحله به مرحله ؛ خوشمزه، راحت و متفاوت

یکی از انواع فینگر فودهای خانگی که طعم فوق العاده‌ ای دارد، پیتزای حلزونی است. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه پیتزا حلزونی بیشتر آشنا شوید. این فینگرفود برای وعده های مختلف مناسب است.

طرز تهیه پیتزا حلزونی

طرز تهیه پیتزا حلزونی:

این فینگر فود برای پذیرایی در مهمانی‌ ها و مجالس شما بسیار مناسب بوده و یکی نوع غذای جدید است. شما با طرز تهیه پیتزا سوپریم و پیتزا مرغ سوخاری با دستورهای دیگر در لینک اشنا خواهید شد.

مواد اولیه:

  • پپرونی: 100 گرم
  • سس کچاپ: به مقدار لازم
  • فلفل دلمه: 1 عدد
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم

مواد اولیه خمیر:

  • شیر: 150 گرم
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه فوری: 1 دوم قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد: 250 گرم
  • تخم مرغ: برای رومال

نحوه تهیه:

در اولین مرحله شما باید خمیر این پیتزا را آماده کنید. برای تهیه خمیر شما ابتدا باید شکر و شیر را درون ظرف با یکدیگر ترکیب کرده مقدار خمیر مایع و روغن زیتون به آن اضافه کنید و برای یک ربع کنار بگذارید تا خمیر مایع عمل آید. در ادامه مقداری آرد و نمک را روی آن الک کنید.

روش تهیه پیتزا حلزونی

حالا مواد را خوب هم زده تا خمیر شما یکدست شود. بعد از اینکه خمیر یکدست شد، روی آن یه پارچه نخی قرار داده و کنار بگذارید تا برای یک ساعت خمیر استراحت کرده و حجیم شود.

در این مدت خمیر را بعد از استراحت روی سطح آرد پاشی شده کمی ورز دهید. بعد از ورز دادن خمیر آن را به توپک‌ های مختلف تقسیم کرده و کنار بگذارید تا برای نیم ساعت توپک‌ ها استراحت کند.

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا حلزونی باید مواد میانی پیتزا را تهیه کنید. توپک‌ های خمیری را روی سطح صاف و آردپاشی شده پهن کرده و روی آن را مقداری سس کچاپ بمالید. فلفل دلمه‌ ای ریز شده و پنیر پیتزا را روی پیتزا ریخته کمی با دست فشار دهید. خمیر را از قسمت پایینی شروع به رول کردن کرده و به صورت حلزونی آن را بپیچید.

مواد پیتزا حلزونی

در مرحله نهایی پیتزاها را درون سینی فر قرار داده و با استفاده از رومال زرده تخم مرغ سطح آن را بمانید و درون فر بگذارید تا در دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه به پخت برسد.

ضخامت لازم برای این خمیر دو تا سه میل بوده و بیشتر از این ممکن است خمیر خیلی حجیم شده و شکل ظاهری خود را از دست دهد. شما می‌ توانید این پیتزا را با مواد میانی دلخواه مانندک قارچ و حتی مرغ ریش ریش شده هم پر کنید.

شما با استفاده از همین خمیر می‌ توانید انواعی از شیرینی‌ ها را و کیک‌ ها را نیز تهیه کرده شما می‌ توانید درون خمیر را با نوتلا انواع میوه و حتی شکر و دارچین پر کرده و یک شیرینی و کیک ویژه هم داشته باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان