مانی بگ خوشمزه و لقمه ای است که به راحتی می توانید به عنوان یک وعده ی کامل یا حتی یک میان وعده خوشمزه در کنار خانواده و دوستان سرو کنید. از این رو، اگر شما نیز تمایل دارید این غذای خوشمزه را تهیه کنید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه مانی بگ همراه ما باشید.
آموزش طرز تهیه مانی بگ لواش
ویژگی اصلی این غذا، مانند پیراشکی ژامبون و پیراشکی گوشت جیائوزی راحتی در تهیه و تنوع بالای مواد پرکننده آن است که به شما این امکان را می دهد که طبق سلیقه خود، مواد مختلفی از سبزیجات تازه و سالم گرفته تا مواد دلخواهی مانند گوشت، مرغ، یا حتی مواد پیتزا داخل آن قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه مانی بگ را به شما دوستان آموزش می دهیم.

نحوه تهیه
ابتدا باید نان لواش را به شکل دایره ای برش دهید. این کار باعث می شود تا هر لقمه به راحتی بسته شود و مواد داخل آن به طور یکنواخت پخش شود. اگر تمایل دارید که اندازه های مختلفی از مانی بگ درست کنید، می توانید نان لواش را به اندازه های کوچکتر یا بزرگتر بسته به تعداد افراد و ذائقه آن ها نیز برش دهید،
مرحله بعدی انتخاب مواد پرکننده است که می تواند کاملاً سلیقه ای باشد. برای یک نسخه کلاسیک، می توانید از ترکیب سبزیجات تازه مانند فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه فرنگی و زیتون استفاده کنید. اگر طرفدار پیتزا هستید، ترکیب های پیتزایی مثل سوسیس، گوشت چرخ کرده یا حتی مرغ می تواند گزینه های خوبی باشد. در کنار این ها، پنیر پیتزا که باعث کش آمدن و طعم دهی بیشتر می شود، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
حالا که مواد مورد نظر خود را آماده کرده اید، یک قاشق از مخلوط مواد را به وسط نان لواش قرار دهید. دقت کنید که مقدار مواد را متناسب با اندازه نان انتخاب کنید تا هنگام سرخ کردن، مانی بگ به راحتی بسته شود و مواد از آن بیرون نریزند.
برای طعم بهتر و یک حالت کش دار لذیذ، کمی پنیر پیتزا روی مواد بگذارید. این کار باعث می شود که پنیر در حین سرخ شدن ذوب شده و طعمی عالی به مانی بگ بدهد.
بعد از اینکه مواد را داخل نان لواش گذاشتید، گوشه های نان را به آرامی به هم بچسبانید تا یک کیسه کوچک یا همان مانی بگ تشکیل شود. اگر نان به راحتی بسته نمی شود، می توانید از نخ یا حتی چوب کبریت برای محکم بستن گوشه ها استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که کیسه محکم بسته شده باشد تا در هنگام سرخ کردن باز نشود.
در یک تابه، مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط داغ کنید. مانی بگ ها را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و هر طرف را به مدت دو تا سه دقیقه یا تا زمانی که رنگ آن طلایی و برشته شود، سرخ کنید. در این مرحله، پنیر داخل مانی بگ ذوب شده و طعمی شگفت انگیز خواهد داشت.
حالا که مانی بگ ها آماده شده اند، می توانید آن ها را به همراه سس های مورد علاقه تان مثل سس گوجه فرنگی، سس کچاپ یا سس فلفل سرو کنید. نوش جان.