جمعی از استارتاپ های فین تک فیلتر شدند؛ قربانیانی برای نبود قوانین شفاف

یک بار دیگر موج جدیدی از فیلترینگ دامن کسب و کارها و استارتاپ‌های ایرانی را گرفت؛ موجی که این بار به سراغ کسب و کارهای حوزه «فین تک» رفته است

جمعی از استارتاپ های فین تک فیلتر شدند؛ قربانیانی برای نبود قوانین شفاف

یک بار دیگر موج جدیدی از فیلترینگ دامن کسب و کارها و استارتاپ‌های ایرانی را گرفت؛ موجی که این بار به سراغ کسب و کارهای حوزه «فین تک» رفته است. زرین پال، پی‌پینگ، باهمتا و ایدی‌پی استارتاپ هایی هستند که این بار فیلتر شده اند؛ اکوسیستمی از استارتاپ ها که نه تنها رقیب سیستم بانکی سنتی کشور محسوب نمی شوند، بلکه می توانند در کنار آن ایستاده و حیات دوباره ای به آن ببخشند.

چرا استارتاپ‌های فین تک فیلتر شدند؟

طی گفتگویی که با مسئولین «انجمن کسب و کارهای فین تک» داشتیم، به نظر می رسد که دادستانی به دلیل عدم وجود قوانین شفاف برای فعالیت این گونه استارتاپ ها از سوی بانک مرکزی، تصمیم گرفته است تا دست به فیلترینگ جمعی این کسب و کار ها بزند.

در ماه گذشته، دادستانی کارگروهی را با حضور بانک مرکزی جهت تعیین وضعیت این استارتاپ ها تشکیل می دهد که البته در آن جلسه هیچ نماینده ای از سمت کسب و کارهای مذکور حضور ندارد؛ در این نشست تصویب می شود تا بانک مرکزی در خصوص مجوز این استارتاپ‌ها تعیین تکلیف کند.

اما به نظر می رسد پیش از آنکه اقدامی از سمت بانک مرکزی صورت گیرد، دستور فیلترینگ صادر گشته است.

موج جدید فیلترینگ؛ موج جدید اعتراضات

موج جدید فیلترینگی که از دیروز دامن استارتاپ‌های فین تک را گرفته، باعث واکنش کاربران شبکه های اجتماعی شده است. کاربران در توییتر نقطه نظرهای جالبی در رابطه با نحوه برخورد مسئولان کمیته فیلترینگ با استارتاپ ها دارند و هشتگ «کارآفرینم فیلتر نکنید» را داغ کرده اند:

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر