در ظرف، برگچهها، گوجهها، توت فرنگی، کرنبری و گردوهای بوداده را با نمک و فلفل ترکیب کنید. سرکه و پنیر بینمک (ریکوتا) را به آن اضافه کنید. برای روی سالاد، سرکه (100 میلیلیتر)، عسل (50 میلیلیتر)، روغن زیتون (150 میلیلیتر)، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و رویش بریزید.
1. باید سبزی را ابتدا در آب سرد قرار دهید و سپس رطوبت آن را کاملا خشک کنید.
2. توتفرنگیها را به اندازهای برش بزنید که ساده بتوان آنها را خورد.
3. اضافه کردن گردو و کرنبری خشکشده باعث میشود سالاد بافت خوبی پیدا کند.