ماهان شبکه ایرانیان

سالاد توت‌فرنگی بهاره

در ظرف، برگچه‌ها، گوجه‌ها، توت فرنگی، کرن‌بری و گردوهای بوداده را با نمک و فلفل ترکیب کنید. سرکه و پنیر بی‌نمک (ریکوتا) را به آن اضافه کنید.

سالاد توت‌فرنگی بهاره

 

در ظرف، برگچه‌ها، گوجه‌ها، توت فرنگی، کرن‌بری و گردوهای بوداده را با نمک و فلفل ترکیب کنید. سرکه و پنیر بی‌نمک (ریکوتا) را به آن اضافه کنید. برای روی سالاد، سرکه (100 میلی‌لیتر)، عسل (50 میلی‌لیتر)، روغن زیتون (150 میلی‌لیتر)، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و رویش بریزید.

1. باید سبزی را ابتدا در آب سرد قرار دهید و سپس رطوبت آن را کاملا خشک کنید.

2. توت‌فرنگی‌ها را به اندازه‌ای برش بزنید که ساده بتوان آنها را خورد. 

3. اضافه کردن گردو و کرن‌بری خشک‌شده باعث می‌شود سالاد بافت خوبی پیدا کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان