
مواد لازم
اسفناج (280 گرم)
پیاز (4/1)،
سیب زمینی (80 گرم)
کره (150 گرم)
خامه زدهشده (2/1 فنجان)
شیر (2/1 فنجان)
نمک و فلفل
جوز هندی (4/1 قاشق چایخوری)
استاک مرغ (2/1 قاشق چایخوری)

دستور پخت
1. کره را در تابهای بزرگ با حرارت کم گرم کنید و پیازها را اضافه کنید. 7، 8 دقیقه بگذارید آرام بپزند. سیبزمینی را اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه دیگر بپزد.

2. استاک را اضافه کنید، گرما را زیاد کنید و آب را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و ده دقیقه آرام بگذارید بجوشد. برگهای اسفناج را اضافه کنید، گرما را دوباره برای 10 دقیقه زیاد کنید.

3. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سوپ را در مخلوطکن به پوره تبدیل کنید و جوز هندی دانهدانه را به آن اضافه کنید.

4. نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را دوباره روی حرارت بگذارید و در نهایت خامه را در آن بزنید.
