ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ اسفناج

سوپ اسفناج سالم

طرز تهیه سوپ اسفناج

مواد لازم

اسفناج (280 گرم)

پیاز (4/1)،

سیب زمینی (80 گرم)

کره (150 گرم)

خامه زده‌شده (2/1 فنجان)

شیر (2/1 فنجان)

نمک و فلفل

جوز هندی (4/1 قاشق چای‌خوری)

استاک مرغ (2/1 قاشق چای‌خوری)

دستور پخت

1. کره را در تابه‌ای بزرگ با حرارت کم گرم کنید و پیازها را اضافه کنید. 7، 8 دقیقه بگذارید آرام بپزند. سیب‌زمینی را اضافه کنید و بگذارید 2 دقیقه دیگر بپزد.

2. استاک را اضافه کنید، گرما را زیاد کنید و آب را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد. حرارت را کم کنید و ده دقیقه آرام بگذارید بجوشد. برگ‌های اسفناج را اضافه کنید، گرما را دوباره برای 10 دقیقه زیاد کنید.

3. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سوپ را در مخلوط‌کن به پوره تبدیل کنید و جوز هندی دانه‌‌دانه را به آن اضافه کنید.

4. نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را دوباره روی حرارت بگذارید و در نهایت خامه را در آن بزنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان