غذای مخصوص گیاه خواران

این روزها عده کثیری از مردم به خوردن غذاهای گیاهی و رژیمی روی آورده اند. ما نیز برای حمایت از ایت تغییر سبک زندگی دستور پخت این لازانیای ساده و لذیذ را در اختیار شما قرار می دهیم.

غذای مخصوص گیاه خواران

 

لازانیای ساده اسفناج

این روزها عده کثیری از مردم به خوردن غذاهای گیاهی و رژیمی روی آورده اند. ما نیز برای حمایت از ایت تغییر سبک زندگی دستور پخت این لازانیای ساده و لذیذ را در اختیار شما قرار می دهیم.

مواد لازم:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 بسته اسفناج یخ زده خرد شده ( 285 گرم )

نصف پیاز، خرد شده

½ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

½ قاشق چای خوری ریحان خشک شده

2 بوته سیر، خرد شده

1 شیشه سس اسپاگتی ( 900 گرم )

1 ½ فنجان آب

2 فنجان پنیر لاکتیکی بدون چربی

1 بسته پنیر موزارلا ( 230 گرم )، تکه های نازک شده 

¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

½ فنجان جعفری تازه خرد شده

1 قاشق چای خوری نمک

8/1 قاشق چای خوری نمک

1 عدد تخم مرغ

230 گرم ورقه های لازانیا

 

دستور پخت:

1- فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سلسیوس ) گرم کنید.

2- در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط گاز، اسفناج، پیاز، پونه کوهیِ ریحان و سیر را در روغت زیتون سرخ کنید. سس اسپاگتی و آب را داخل آن بریزید. به مدت 20 دقیقه آب پز شود. در یک کاسه بزرگ، پنیر لاکتیکی، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. 

3- 3- مقداری از سس را در ته ماهیتابه لازانیا بمالید. 4 ورقه لازانیا نپخته را روی سس قرار دهید و رویش را سس بریزید. 4 عدد ورقه لازانیا دیگر اضافه کنید و روی آن را با ½ از مواد و ½ از مخلوط پنیرها بپوشانید. دوباره ورقه ها را بذارید و این کار را تا آنجائی تکرار کنید که ورقه ها تمام شوند و لایه آخر سس باشد. 

4- با فویل آلومینیومی روی آن را بپوشانید و 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید. 10 دقیقه قبل از سرو، غذا را در آشپزخانه به حال خود بگذارید. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر