هنر نزد ایرانیان است و بس! بر منکرش لعنت. ما ایرانیها خیلی هنرمندیم؛ خیلی باحالیم؛ خوب میتوانیم هنرنمایی و طنازی کنیم. این امر ریشه در تاریخ غنی ما دارد. «عبید زاکانی» را ببینید؛ نزدیکتر بیاییم؛ «دهخدا» را که می شناسیم؟ حالا که ما میراثدار چنین بزرگانی هستیم، حیف است که هنرمان را پنهان نگه داریم. خودمان هم به این رسیدهایم. به همین خاطر هر مجالی که می یابیم، گوشههایی از ذوقمان را میپراکنیم. حتی این روزها هم که مجازستان (بخوانید دنیای مجازی) بخشی لاینفک از واقعیتمان شده، باز هم گوشهی چشمی به یکی از بسترهای کمتر دیده شده برای اشاعهی طنازیمان داریم. این همه مقدمه چیدم تا شما را به خواندن شاهکارهایی که پشت ماشینها مینویسیم، دعوت کنم. با بنیتا همراه باشید.
اگر فکر می کنید که دانشگاه استعداد شما را شکوفا نکرده و کلا در آن محیط شما را درک نکردند، کاملا درست تفکر میفرمایید. اگر مشروط شدهاید و با معدل زیر 12 مدرکی نارس به شما دادند، نگران نباشید. خیلی از سطح دانشگاه بالا بودید و خیلی بارتان بود اما اساتید شما را درک نکردند.
آخ آخ چه بگویم از نامردمانی که از پشت خنجر زدند. این سینهی آقای رانندهی وانت و این هم شما! چشم در چشمش شوید و با خنجرتان قلبش را نشانه کنید.
سالار واقعا خسته است. سالها خاطرهی تلخ و شیرین را در مغز فلزیاش جا داده. بوق نزنید تا این آخر عمری راحت زندگیاش را مرور کند. اعصابش از فولاد نیست که!
این آقای کامیون (حالا چرا آقا؟) با این جمله که رمزگشایی آن کمی زمان میبرد، از ناز زیاد یارش مینالد. در این جمله میفرمایند:«کلید نکن، اسیرتم»
این جمله دیگر کمی بیانصافی است.
در این جمله چندین معنا نهفته است. یک جا از تنهایی و جور و جفای روزگار مینالد و از دیگر سو تاثیر تبلیغات بر ذهن و جان و روان انسان را مینمایاند.
این جمله نقدی ظریف به هنر نقاشی دارد. نقاشان لطفا رسیدگی کنند.
در این جمله ما شاهد انتقادی هوشمندانه به سیستم تدریس و جذب دانشجو و کیفیت دروس ارائه شده در دانشگاه آزاد هستیم.
واقعا رمزگشایی این جمله نیازمند استفادهی بسیار، از سلولهای خاکستری مغز بود. در عین حال باید به سلولهای خاکستری مغز صاحب این جمله نیز آفرین گفت.«خدایا محتاج دعاتم»
باز هم بگویید رانندگان نیسان اهمیتی به قوانین راهنمایی و شیوهی ماشین راندن دیگران نمیدهند. این رانندهی محترم به دو زبان، لزوم رعایت سرعت مطمئنه را یادآور میشود.
ایضا این رانندهی محترم نیز در لفافه میفرمایند که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است.
ایشان هم به این وسیله از دلبری یارشان سخن میگویند. حتما همهی شما ویدیوی مربوطهی تک دل من را به یاد دارید!
بدون شرح.
تحولی عظیم در نگارش زبان فارسی.
در این جملهی 4 کلمهای میتوان نقدی تخصصی از یکی از برنامههای تلویزیون را مشاهده کرد.
ایشان مسافر اضافی سوار نمیکنند. منتظر ماشین بعدی باشید.
بنده به عنوان شاهد زنده و در کمال صحت و سلامت عقلی و جسمی اعلام میکنم که یکی از بانوان همکار بنده، درحد الکلاسیکو پارک دوبل میکنند.
جدا از سایر جملات نقش بسته بر پشت این وسیلهی نقلیهی مجهولالهویه، شما میتوانید ببینید که چطور برخی خوانندگان موسیقی پاپ که کیفیت آثارشان کمی پایین است، توسط رانندهی محترم به چالش کشیده شدهاند.
قضاوت با خودتان
منبع: بنیتا