۶ دلیل برای مصرف شیر و خانواده!

اهمیت مصرف فرآورده های لبنی ازجمله نکاتی است که کمتر کسی به آن توجه می کند

6 دلیل برای مصرف شیر و خانواده!
اهمیت مصرف فرآورده های لبنی ازجمله نکاتی است که کمتر کسی به آن توجه می کند. اما واقعاً مواد لبنی چه فوایدی برای بدن دارد؟
تحقیقات اخیر نشان می دهد با مصرف فرآورده های لبنی، میزان پروتئین، کلسیم، فولاد و ویتامین های A، D، E و ویتامین های خانواده B در بدن نیز افزایش می یابد اما آیا مصرف فرآورده های لبنی که چربی بالایی دارند خود تهدیدی جدی برای سلامت بدن به خصوص درافراد میانسال به شمار نمی آید؟ خب چرا، اما این هم راه حل دارد. راه حلش هم چیزی نیست جز مصرف فرآورده های لبنی کم چرب اینجا به 6 دلیل برای مصرف فرآورده های لبنی کم چرب اشاره می کنیم...

جلوگیی از دیابت و بیماری های قلبی
 

دانشمندان ایرانی بعد ازتحقیق روی 827 مرد وزن به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیشترین میزان فرآورده های لبنی (شیر ماست وپنیر) رامصرف می کنند، کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار می گیرند. همچنین مصرف فرآورده های لبنی باعث کاهش ناراحتی های قلبی می شود.

تعدیل وزن
 

اگرچه هنوز صد درصد ثابت نشده اما به نظر می رسد، مصرف کلسیم باتنظیم وزن بدن در ارتباط است. حتی برخی از دانشمندان بر این باورند که مصرف کلسیم باعث کاهش وزن در برخی افراد می شود یا وزن آن ها را به حالت تعادل می رساند.

کلسیم و پروتئین
 

بسیاری از محصولات لبنی سرشار از میزان چشمگیری کلسیم و پروتئین هستند. بستنی نسبت به ماست، شیر کم چرب و پنیر میزان کمتری کلسیم و پروتئین دارد. تنها مصرف 1 فنجان ماست کم چرب، یک سوم میزان کلسیم و 17 درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

ماده غذایی

کلسیم (میلی گرم)

پروتئین (گرم)

25 گرم پنیر چدار

200

7

25 گرم پنیر مازارلا

207

8

1 فنجان شیر کم چرب

301

8/4

1 فنجان شیر کم چرب ویتامینه

270

9

1 فنجان ماست کم چرب

448

13

1 فنجان ماست میوه

350

8

ویتامین D
 

امروزه بسیاری از انواع شیرهای با ویتامین های D تولید می شوند که یکی از ویتامین های حیاتی بدن است. اگر بدن به میزان کافی در معرض نور آفتاب قرار گیرد، میتواند به راحتی ویتامین D تولید کند؛ اما این راه حل تنها برای افرادی که در معرض نور آفتاب کافی قرار می گیرند، کار ساز است. تکلیف خانم های و آقایانی که کمتر ازخانه خارج می شوند چیست؟ نوشیدن شیرهای غنی شده و ویتامینه گزینه بسیار مناسبی است. ویتامین D با جذب کلسیم دراستحکام استخوان ها نقش موثری دارد، تحقیقات اخیر هم نشان داده که ویتامین D باعث کاهش فشار خون و جلوگیریاز بسیاری از سرطان ها می شود.

استحکام استخوان ها
 

به نظر می رسد که تامین کلسیم از تزریق مصرف مواد غذایی حاوی آن، بهتر از مصرف مکمل هاست. تحقیقی در فنلاندصورت گرفت که تغییر ضخامت وتوده استخوان را در دختران 10 تا 12 ساله ای که رژیم غذایی غنی از محصولات لنبی داشتند را نشان می داد؛ نتایج نشان داد که آنگروه از دختران که میان فرآورده های لبنی بیشتر به مصرف پنیر پرداخته بودند، استخوان های محکم تری داشتند.

کاهش فشار خون
 

تحقیقاتی که در اسپانیا انجام شده نشان می دهد، بیش از 5000 بزرگسالی که فرآورده های لبنی کم چرب (اغلب شیر کم چرب) مصرف کردند. 54 درصدکمتر از سایر افراد در معرض خطر ابتلا به فشار خون قرار گرفته اند. تنها کسیم موجود در فرآورده های لبنی کم چرب است که باعث کاهش خطر ابتلا به فشار خون می شود. دانشمندان براین باورند که این مساله شاید به خاطر پروتئین های موجود در محصولات لبنی کم چرب باشد که عملکردی مشابه قرص های کاهش فشار خون دارد.
منبع: زندگی ایده آل، شماره 44 .
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر