ماهان شبکه ایرانیان

پودینگ موز و شکلات دسری بدون نیاز به فر

پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می‌شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است.

سرویس سبک زندگی فردا: پودینگ شکلات و موز یک دسر ساده تابستانی است که با ویفرهای شکلاتی ترد و نازک درست می‌شود. نکته جالب این دسر، بدون پخت بودن آن است. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سیمرغ می‌خوانیم.

پودینگ موز و شکلات، دسری بدون نیاز به پختن

این مقدار مواد مناسب برای 8 نفر است.

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات و موز
 
خامه سنگین : 2 فنجان  
شکلات کمی شیرین خرد شده : مقداری
شکر قنادی ( پودر قند ) : 2 قاشق غذاخوری 
ویفر شکلاتی : 26 عدد 
3 عدد موز که از درازا به قطعات نازک بریده شده، بعلاوه نصف موز که بصورت دایره‌ای برش خورده

طرز تهیه پودینگ شکلات و موز
 
در یک قابلمه کوچک، خامه را روی شعله متوسط رو به بالا بجوش بیاورید.
 
خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید.
 
اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
 
پودر قند را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. اجازه دهید خنک شود تا به دمای اتاق برسد.
 
13 عدد ویفر شکلاتی را در یک ظرف 2 لیتری بصورت لایه لایه بچینید.
 
نصف مخلوط شکلات را اضافه کرده و روی آن برش های طولی موز را بگذارید.
 
سپس روی آن 13 ویفر دیگر را بچینید و مخلوط شکلات باقی مانده را بریزید.
 
روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت (یا تا یک روز) در یخچال قرار دهید، تا زمانی که پودینگ سفت شده و بیسکویت‌ها نرم شوند.
 
آن را با حلقه‌های موز تزئین کرده و سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان