این غذا را در زمانهای گذشته چوپانان ایلامی استفاده میکردند
اما با طعم و مزه خوبی که دارد امروزه اکثر مردم آن را میل میکنند و مطمئن هستم که شما هم از درست کردن آن لذت کافی را خواهید برد.
![گوجه پونه گوجه پونه](/Upload/Public/Content/Images/1396/05/27/1935420517.jpg)
مواد لازم :
گوجهفرنگی بزرگ چهار عدد
پیاز یک عدد
پونه چهار ساقه
کره دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خلالی خرد کرده و در کره تفت میدهیم تا طلایی شود. گوجهفرنگیها را هم خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت میدهیم تا آب آن کاملا کشیده و سرخ شود.
ادویه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط میکنیم. پس از کمی تفت دادن وقتی عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.