ماهان شبکه ایرانیان

چیپس سبزیجات مکزیکی ( انتخابی خوب برای گیاه خواران)

این چیپس یکی از سالم‌ترین نوع ناچوها(خانواده تورتیلا) می باشد و راهی عالی و کم هزینه برای استفاده از ریشه سبزیجات که می‌توان به عنوان تنقلات برای مهمانی‌ها و میان وعده‌ها سرو کرد.

چیپس

این چیپس یکی از سالم‌ترین نوع ناچوها(خانواده تورتیلا) می باشد و راهی عالی و کم هزینه برای استفاده از ریشه سبزیجات که می‌توان به عنوان تنقلات برای مهمانی‌ها و میان وعده‌ها سرو کرد.

 زمان آماده‌سازی : 20 دقیقه 

زمان پخت : 35 دقیقه

میزان کالری : 278 کیلوکالری برای این میزان 

مواد لازم:

200 گرم لبو

1 عدد هویج بزرگ

1 عدد سیب زمینی بزرگ شیرین

2 قاشق چایی خوری روغن گیاهی

فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

240 گرم  سس سالسا یا ماست موسیر

 غذا

طرز تهیه : 

1. فر را روی دمای 200 درجه تنظیم کنید.

2. لبو و هویج را برش دهید، سپس پوست سیب زمینی را به خوبی ضدعفونی کنید و با آب بشویید.(در صورت تمایل می توانید پوست آنها را بگیرید.)

3. با پوست کن سبزیجات را به ورق های خیلی نازک برش دهید. و بعد در حوله آشپزخانه قرار دهید تا رطوبت اضافیشان گرفته شود.

4. سبزیجات را درون سینی فر قرار داده و با برس روی آنها را روغن بمالید و نمک و فلفل بپاشید. توصیه می شود به صورت لایه های مجزا و با فاصله کنار هم قرار بگیرند. و به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا کباب شوند.

5. بعد از کباب شدن و چیپسی شدن سبزیجات آنها را درون بشقاب بگذارید و با سس سالسا، ماست موسیر و ... تزئین کنید.

نکته : 

برای جلوگیری از رنگی شدن دستتان، قبل از برش دادن لبو دستکش پلاستیکی بپوشید.

سس سالسا را می توانید با مخلوط کردن گوجه فرنگی نگینی شده، پیاز رنده شده و مقداری پودر فلفل یا پوره  فلفل  درست کنید.

با این روش می توانید با سبزیجات دلخواه خود چیپس درست کنید.

مدت نگهداری این چیپس خوشمزه نهایتا 3 روز می باشد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان