این چیپس یکی از سالمترین نوع ناچوها(خانواده تورتیلا) می باشد و راهی عالی و کم هزینه برای استفاده از ریشه سبزیجات که میتوان به عنوان تنقلات برای مهمانیها و میان وعدهها سرو کرد.
زمان آمادهسازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 35 دقیقه
میزان کالری : 278 کیلوکالری برای این میزان
مواد لازم:
200 گرم لبو
1 عدد هویج بزرگ
1 عدد سیب زمینی بزرگ شیرین
2 قاشق چایی خوری روغن گیاهی
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
240 گرم سس سالسا یا ماست موسیر
طرز تهیه :
1. فر را روی دمای 200 درجه تنظیم کنید.
2. لبو و هویج را برش دهید، سپس پوست سیب زمینی را به خوبی ضدعفونی کنید و با آب بشویید.(در صورت تمایل می توانید پوست آنها را بگیرید.)
3. با پوست کن سبزیجات را به ورق های خیلی نازک برش دهید. و بعد در حوله آشپزخانه قرار دهید تا رطوبت اضافیشان گرفته شود.
4. سبزیجات را درون سینی فر قرار داده و با برس روی آنها را روغن بمالید و نمک و فلفل بپاشید. توصیه می شود به صورت لایه های مجزا و با فاصله کنار هم قرار بگیرند. و به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا کباب شوند.
5. بعد از کباب شدن و چیپسی شدن سبزیجات آنها را درون بشقاب بگذارید و با سس سالسا، ماست موسیر و ... تزئین کنید.
نکته :
برای جلوگیری از رنگی شدن دستتان، قبل از برش دادن لبو دستکش پلاستیکی بپوشید.
سس سالسا را می توانید با مخلوط کردن گوجه فرنگی نگینی شده، پیاز رنده شده و مقداری پودر فلفل یا پوره فلفل درست کنید.
با این روش می توانید با سبزیجات دلخواه خود چیپس درست کنید.
مدت نگهداری این چیپس خوشمزه نهایتا 3 روز می باشد.