ماهنامه کیک و شیرینی: این دسر، دسری خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها مناسب است.
مواد لازم پاناکوتا:
- خامه فرم گرفته: 2 پیمانه
- شکر: یک چهارم پیمانه
- اسانس وانیل: یک و یک دوم ق چ
- شیر سرد: یک چهارم پیمانه
- پودر ژلاتین: دو و یک چهارم ق چ
مواد لازم لایه ژله:- انبه (پوره شده): 1 عدد
- شکر: 2 الی 3 ق چ
- پودر ژله نارنگی نوشین: 1 بسته
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. برای تهیه لایه پاناکوتا، شیر را در ظرف مناسبی بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و حدود 5 الی 10 دقیقه کنار بگذارید. خامه فرم گرفته و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود، ظرف را از روی حرارت بردارید (قبل از اینکه خامه به جوش آید)، مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را از صافی عبور داده و در ظرف های سرو بریزید و اجازه دهید در مجاورت دمای محیط خنک شود. روی آنها سلفون کشیده و حداقل 2 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
2. برای تهیه لایه ژله، پودر ژله نارنگی را مطابق دستورالعمل روی بسته آن آماده کنید. انبه را پوست کنده و پوره کنید. سپس آن را به همراه یک دوم الی یک چهارم پیمانه روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کنید پس از اینکه شکر کاملا حل شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و ژله را به آن اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را از صافی عبور داده (در صورت تمایل) و پس از اینکه کاملا خنک شد، روی لایه پاناکوتای داخل ظرف های سرو بریزید چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد سپس سرو کنید.