ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت سوپ کرفس و گردو

کرفس دارای خواص زیاد و کالری منفی است. استفاده از آن در سوپ می تواند ایده ای نو و سالم باشد.

سوپ

کرفس دارای خواص زیاد و کالری منفی است. استفاده از آن در سوپ می تواند ایده ای نو و سالم باشد.

مدت آماده سازی: 20 دقیقه

مدت پخت : 35 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری

پیاز متوسط، درشت خرد شده: 1 عدد

سیر خرد شده: 2 حبه

کرفس خرد شده: 5 ساقه

هویج درشت خرد شده: 2 عدد

آب سبزیجات ( قرص سوپ سبزیجات): 6 لیوان

آب: 1 لیتر

برگ بو: 2 عدد

گردو برشته و خرد شده: 150 گرم

سوپ

طرز تهیه

روغن را در قابلمه‌ای بزرگ حرارت دهید. پیاز و سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها نرم شود. کرفس و هویج را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید.

آب سبزیجات، آب و برگ بو را اضافه کرده، بگذارید به جوش آید و با درپوش حدود 1 ساعت یا تا زمانی که کرفس نرم شود، بپزید.

50 گرم از گردوها را کنار بگذارید و مابقی آن را به سوپ اضافه کنید.

سوپ را در مخلوط‌کن یا غذاساز مخلوط کنید تا یکنواخت شود. از صافی یا آبکش عبور دهید و در قابلمه‌ای تمیز بریزید.

سوپ را دوباره روی حرارت قرار داده، به‌هم بزنید تا گرم شود. آن را در کاسه‌های مخصوص سرو قسمت کنید. روی هر یک مقداری گردو جهت تزیین بپاشید.

نکته

میزان چربی در هر پرس 21 گرم و کالری موجود در آن 1240 کیلوکالری است. سوپ را با نان روغنی یا نان سبوس جو سرو کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان