دی بی جا یک خوراک لذیذ گیلانی است.
مواد لازم :
تودلی ماهی سفید یا اشپل و تخم ماهی
دوعدد پیاز تازه رنده شده
نمک و فلفل و زردچوبه
دو قاشق غذاخوری شوید خشک
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و خاویار را مخلوط کرده و کمی زردچوبه اضافه میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم و مخلوط میکنیم و بعد در انتها شوید خشک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یک دست شود و از روی حرارت برمیداریم .
نکته : هنگام برداشتن تودلی ماهی ذهله یا زهره سبز که تلخ است را باید بیرون آورد . این خوراک یا پیش غذا یا دیبیجا با پلو کته و ماهی سفید به همراه سیر ترشی و زیتون و مخلفات شمالی سرو میشود.