ماهان شبکه ایرانیان

سوفله موز با سس کره‌ای

دسرها از خوشمزه ترین خوراکی ها محسوب می شوند که کمتر کسی را می توان پیدا کرد که دست رد به سینه دسر بزند. سوفله موز یک دسر خوشمزه  و در عین حال ساده است. برای یادگیری این دسر بی نشر و خوش طعم با بنیتا همراه باشید.

سوفله موز

دسرها از خوشمزه ترین خوراکی ها محسوب می شوند که کمتر کسی را می توان پیدا کرد که دست رد به سینه دسر بزند. سوفله موز یک دسر خوشمزه  و در عین حال ساده است. برای یادگیری این دسر بی نشر و خوش طعم با بنیتا همراه باشید.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه   زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

پودر شکر: 1 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای: 50 گرم 

آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوری

شیر: نصف لیوان 

تخم مرغ ( زرده و سفیده جدا): 4 عدد

موز له شده: یک چهارم لیوان

شکر قهوه‌ای (اضافی): 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کره‌ای

شکر قهوه‌ای: نصف لیوان 

خامه غلیظ شده: نصف لیوان 

کره: 50 گرم

مواد را در قابلمه کوچکی بریزید. روی حرارت بگذارید و هم بزنید اما نگذارید جوش بیاید. تا مواد یکدست شوند.

طرز تهیه

فر را روی درجه نسبتا داغ روشن کنید. چهار ظرف سوفله به گنجایش 310 میلی لیتر را چرب کنید. پودر شکر را به کف و دیواره‌های آن‌ها بپاشید و شکر اضافی آن را بتکانید.

شکر قهوه‌ای و آرد ذرت را با کمی شیر در قابلمه‌ای کوچک مخلوط کنید. بقیه شیر را هم اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود.

زرده‌های تخم مرغ و موز را با مخلوط شکر قهوه‌ای در کاسه‌ای بزرگ بیامیزید و بگذارید تا سرد شود.

سفیده‌ها را با همزن برقی در کاسه‌ای کوچک آن قدر بزنید تا کمی حالت بگیرد. پودر شکر اضافی را به تدریج به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر حل شود. 

این مخلوط را به آرامی در دو نوبت به مخلوط سرد شده موز بیافزایید.

سوفله را در ظرف‌های آماده بریزید. روی ظرف‌ها را با قاشق پلاستیکی صاف کنید. در فر نسبتا داغ به مدت 20 دقیقه بپزید تا سوفله‌ها خوب پف کنند. بلافاصله با سس کره‌ای گرم سرو کنید.

سوفله موز

نکته:

موز مورد نیاز برای این دسر 1 عدد موز رسیده به وزن تقریبی 140 گرم است.

زرده و سفیده تک تک تخم‌مرغ‌ها را قبل از مخلوط کردن با بقیه، جداگانه امتحان کنید تا از تازگی آن‌ها مطمئن شوید. 

زرده و سفیده بعد از گذاشتن در دمای اتاق زودتر جدا می‌شوند.

سس کره‌ای را می‌توانید در مایکروفر آماده کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان