دستور تهیه دسر محبوب پاناکوتا

خوردن دسر بعد از غذا بسیار لذت بخش است، اما مهم‌تر این که بتوان دسرهای متنوعی فراهم کرد که تهیه آن زیاد دشوار و زمان‌بر نباشد. پاناکوتا یکی از این نوع دسرها است.

 پاناکوتا

خوردن دسر بعد از غذا بسیار لذت بخش است، اما مهم‌تر این که بتوان دسرهای متنوعی فراهم کرد که تهیه آن زیاد دشوار و زمان‌بر نباشد. پاناکوتا یکی از این نوع دسرها است.

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر 

خامه غلیظ شده: 300 میلی لیتر

شیر: 1 لیوان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

پودر شکر: 55 گرم

پوست لیمو: 1 نوار 

پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق چایخوری

پاناکوتا

طرز تهیه 

خامه، شیر، وانیل، شکر و پوست لیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس بگذارید تا خنک شود.

این مخلوط را از صافی ریز رد کنید و بعد آن را داخل 4 قالب، هرکدام به گنجایش نصف لیوان بریزید و روی قالب‌ها را بپوشانید. آن‌ها را به مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

اکنون ظرف‌های پاناکوتا را از قالب خارج کنید، آنها را با میوه یا سس کارامل تزیین و سرو کنید.

نکته: در هر پرس این دسر، 30 گرم چربی و 546 کیلو کالری وجود دارد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان