مواد لازم:
- بیسکوئیت 250 گرم
- کره 150 گرم
- شکر 115 گرم
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای 900 گرم
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- خامه 115 میلی لیتر
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- لیمو 1 عدد
- میوه 500 گرم
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- آب قدری
آماده کردن مواد برای تهیه چیز کیک وانیلی با میوه های فصل:
1. بیسکویت رو بکوبید تا کاملا پودر بشه.
2. کره رو آب کنید.
3. پوست لیمو رو رنده کنید.
4. از توت فرنگی و یا سایر توت و میوههای فصلی استفاده کنید.
5. چیز کیک باید حداقل برای 3 ساعت در یخچال استراحت کنه.
طرز تهیه:
1. از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب گردی رو با روغن چرب کنید و در اون کاغذ روغنی پهن کنید.
2. برای تهیه پایه چیز کیک، بیسکویت پودر شده رو با کره آب شده ترکیب کنید. ترکیب رو در قالب بریزید و با فشار او رو به صورت یکدست در قالب جا بدین. اون رو برای 10 دقیقه در فر بپزید و بعد کنار بذارید تا خنک بشه.
3. حرارت فر رو به 200 درجه سانتیگراد افزایش بدید. 115 گرم شکر و نشاسته ذرت رو با هم ترکیب کنید. پنیر خامهای (به دمای اتاق) رو اضافه کنید و مواد رو با همزن برقی بزنید تا خامهای بشن. تخممرغها رو یکییکی اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. خامه رو به تدریج اضافه و با سایر مواد ترکیب کنید و بعد وانیل و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
4.ترکیب رو در قالب بریزید و سطح روی اون رو صاف کنید. قالب رو در سینی فر بذارید و برای 40 تا 45 دقیقه تا از رو کمی قهوهای رنگ بشه و چیز کیک از کنارهها سفت بشه، در فر بپزید. اگه چیز کیک خیلی زود قهوهای شد روی اون رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. اون رو از فر خارج کنید و بذارید تا کاملا خنک شه و بعد حداقل برای 3 ساعت در یخچال بذارید.
5. قبل از سرو ترکیب میوهها رو آماده کنید. میوهها رو به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر و آب در قابلمه بریزید. بذارید تا برای حدود 10 دقیقه روی حرارت پایین رو به متوسط قل بزنه. بذارید تا خنک بشه و بعد به همراه چیز کیک سرو کنید.