طرز تهیه پاناکوتای خرما

این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و ارزش درست کردن رو داره.

وب سایت شور و شیرین: این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و ارزش درست کردن رو داره.

مواد لازم

  • خرما 17 عدد
  • شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
  • عسل 2 قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
  • شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

پاناکتای خرما 
 
مراحل تهیه:
 
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان