وب سایت شور و شیرین: این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و ارزش درست کردن رو داره.
مواد لازم - خرما 17 عدد
- شیر 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه)
- عسل 2 قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
- شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
- وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
- خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم
مراحل تهیه:
1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
2.آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب به گنجایش 60 میلیلیتر بریزید و دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آنگاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.