مواد لازم:
- کینوا 1 پیمانه
- نمک به میزان لازم
- لیمو 1/2 عدد
- فلفل سیاه به دلخواه
- گشنیز خشک شده 1 قاشق چای خوری
- ماهی 4 عدد
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- رزماری 2 شاخه
- سیر 2 حبه
- گوجه فرنگی 800 گرم
- فلفل چیلی قرمز 1 عدد
- سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
- برگ ریحان به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه ماهی ماکرل:
1- از 4 عدد ماهی ماکرل 200 گرمی استفاده کنید. داخل شکم ماهی رو خالی کنید. روی پوست ماهی رو از هر دو طرف به فاصلههای 2 سانتی متری شکافهای عمیق (تا استخوان) بزنید.
2- سیرها رو پوست بگیرید و له کنید.
3- گوجه فرنگیها رو به شکل دلخواه خرد کنید.
4- فلفل چیلی رو حلقهحلقه کنید.
طرز تهیه: - 1 پیمانه کینوا رو به همراه 2 پیمانه آب جوش، نوک انگشت نمک و نصف لیمو در ظرفی بریزید. هر از گاهی مواد رو هم بزنید. بعد از حدود 10 دقیقه که کینوا پخته شد، اون رو آبکش کنید و آب لیمو رو روی اون بچکونید.
- نمک، فلفل سیاه و پودر گشنیز رو روی تمام سطح ماهیها بمالید و بعد به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه نچسب بذارید.
- برگهای رزماری و سیرها رو روی ماهیها پخش کنید. ماهیها رو برای حدود 4 تا 5 دقیقه از هر طرف تا طلایی بشن، سرخ کنید.
- گوجهفرنگیها رو در ظرف مورد نظر بچینید. حلقههای فلفل چیلی رو روی اونها پخش کنید. کینوا رو روی اونها بذارید.
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه بالزامیک و نوک انگشت نمک و فلفل سیاه روی اونها بریزید.
- ماهیهای سرخ شده رو روی بقیه مواد بذارید. با برگهای ریحان تزیین کرده و میل کنید.